Egy fóti férfi összeveszett az élettársa lányával, majd rátámadt, és egy késsel többször nyakon, illetve mellkason szúrta. A nő a helyszínen meghalt.

A 85 éves férfi, valamint az élettársa 51 éves lánya összeveszett egymással a pár lakásában január 8-án. A vita odáig fajult, hogy a férfi többször megkéselte a nőt, aki a vérző sebei ellenére ki tudott menekülni a lakásból.  A férfi követte a lépcsőházon keresztül az utcára, ahol utolérte és még egyszer beledöfte a kést, aki ettől a földre esett. 

A penge beletört a nőbe, a férfi ezért felvett egy féltéglát és többször fejen ütötte vele a nőt, majd elmenekült.

Forrás: Police.hu

A szomszédok hallották a hangos vitát, ezért hívták a rendőrséget, akik a helyszín közelében elfogták a gyilkost. A mentők már nem tudták megmenteni a nő életét.

A férfi a kihallgatása közben nem tagadta a gyilkosságot. Azzal védekezett, hogy a nő meglopta őt és emiatt vitatkoztak.  A gyilkosság napján is ezt kérte számon a nőtől, vitatkozni kezdtek, majd felkapott egy kést, és „Dögölj meg!" felkiáltással szúrt. 

Az orvosszakértő öt szúrást talált a nő testén, kettőt a nyakán, hármat a mellkasán.

A letartóztatásban lévő Sz. István ellen emberölés miatt indított nyomozást a rendőrök mostanra befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal elküldték az ügyészségre.