Egy tatabányai nő több boltból is próbált lopni. Egy drogériából többször sikerült neki. Az utolsó lopásnál, menekülés közben elejtette a táskáját, amiben benne voltak az iratai, így derült ki, kicsoda.

Még tavaly tavasszal, egészen pontosan április 27-én, egy nő egy tatabányai üzletből több mint 7000 forint értékben akart lopni

energiaitalt, szalámit és pékárut úgy, hogy a bevásárlókosárból a táskájába tette és  fizetés nélkül akart elmenni.

A dolgozók észrevették, hogy lopott. Az egyikük megpróbálta feltartóztatni. A tolvajnak siketült elmenekülnie, de a táskájából kiszóródtak a termékek. Mint kiderült, két másik üzletből is elvitt dolgokat. Tavaly május 23-án és 25-én

egy drogériából 74.850 forint értékben lopott parfümöket, arcbalzsamot, after shavet, zoknit és napszemüveget.

2020. július 6-án is "lecsapott. Akkor dezodort, kávét, teát és más termékeket tett a táskájába közel 7 ezer forint értékben.

Ennél az akciónál a dolgozói megpróbálták feltartóztatni, de nem sikerült nekik. A nő kiszaladt az üzletből. A táskáját viszont elejtette, amiben benne voltak a lopott termékek és az iratai is, így jöttek rá, hogy ki a bolti szarka.

Az ügyészség lopás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a nő ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje pénzbüntetésre.