Vágólapra másolva!
Fényt kell deríteni arra, hogy mi történt a Városháza tervezett eladása kapcsán - mondta Láng Zsolt napirend előtti felszólalásában szerdán a Fővárosi Közgyűlés ülésén.
Vágólapra másolva!

Három hét telt el a Városháza eladásáról szóló hírek megjelenése óta, míg most ott tartunk, hogy ez a legbotrányosabb ügy lett a mostani közéletben - mondta Láng Zsolt napirend előtti felszólalásában. A Fidesz frakcióvezetője szerint a főpolgármester előremenekül.

- tette hozzá. Bajnai Gordon ment el tárgyalni az ominózus orosz oligarcha lakásába. Beszélgessen a volt főnökével, és beszéljenek arról, hogy hányszor járt orosz oligarchákkal tárgyalni - mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Így demonstráltak a Fővárosi Közgyűlés ülésén Forrás: Origo

Láng felidézte, hogy

teljesen ellentétes a józan ésszel, hogy csak egy fegyelmit kapott Barts Balázs.

Láng közölte Bajnai szavait is, aki szerint "cápák" intézik a fővárosi gazdasági ügyeket. Ön feljelenti-e Bajnai Gordont? - tette fel a kérdést a főpolgármesternek Láng Zsolt. Úgy látja, hogy ami a felvételeken elhangzott, az szervezetten elkövetett bűncselekmények gyanúját vetik fel. Ezekre a dolgokra fényt kell deríteni - tette hozzá. Ön álljon az élére a dolgoknak és derítse ki, mi folyik a Városházán.

Karácsony Gergely főpolgármester korábban egy orosz világ-összeesküvést vázolt fel napirend előtti beszédében a városházi botrány kapcsán. A baloldali politikus az állításait semmilyen bizonyítékkal nem támasztotta alá a közgyűlés ülésén.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt többen demonstráltak az elmúlt hetek botrányai kapcsán.