Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter a BBC Hard Talk című műsorának nyilatkozott, ahol beismerte, hogy megválasztása esetén engedélyeznék az azonos neműek házasságát Magyarországon - írja a Mandiner. A BBC riporterének azt is kijelentette, hogy az esetleges megválasztása esetén első intézkedései között azonnal eltörölné a magyar gyermekvédelmi törvényt, így teljesen behódolna az LMBTQ-lobbi minden követelése előtt. Ezzel a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal beengedné az iskolába a gyerekek számára káros propagandát, miközben a konzervatív magyar kormány által elfogadott magyar gyermekvédelmi törvény visszaadja a szülők kizárólagos jogát a gyermekek nevelését és jövőjét illetően. Az interjú során Márki-Zay ismét védelmébe vette a bevándorláspárti Soros Györgyöt, majd elmondta, hogy ő hisz a föderális Európában, ezért hozzájárulna ahhoz, hogy a tagállamoktól több hatáskört vonjanak el a jövőben.

Márki-Zay Péter a BBC Hard Talk című műsorában vendégeskedett ahol egészen megdöbbentő dolgokat mondott arról, hogy milyen intézkedéseket tenne az esetleges megválasztása esetén.  

Márki-Zay teljesen behódolna az LMBTQ-ideológia mellettForrás: AFP/John Thys

Stephen Sackur riporter a politikust kaméleonnak nevezte, akiről nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar. A BBC riporterének nyilatkozva a baloldali Márki-Zay elmondta, hogy mindenképpen támogatja az azonos neműek házasságát és leszögezte, hogy megválasztása esetén megteremtené a jogi lehetőséget arra, hogy Magyarországon lehetséges legyen az azonos neműek házassága. Ez - mint mondta - nincs ellentétben hitével, ugyanis a polgári házasság egy polgári jogi aktus.

Nyomatékosan többször is kijelentette, hogy első intézkedései között azonnal eltörölné a magyar gyermekvédelmi törvényt.

A magyar gyerekvédelmi törvény
A pedofilellenes törvény nyilvánvalóan azért váltotta ki az LMBTQ-lobbi haragját, mert a szabályozás megtiltja, hogy álcivil szervezetek az iskolai szexuális felvilágosítás során a nemváltoztatást vagy a homoszexualitást népszerűsítsék. A progresszívek évek óta küzdenek azért, hogy érzékenyítő kurzusaikat oktatási-nevelési intézményekben propagálhassák, amely céljukat a nyugati világban egyre inkább siker övezi.

Az Egyesült Államokban már óvodásoknak is tartanak úgynevezett drag queen felolvasó órákat, ahol hiperszexualizált, nőimitátor férfiak népszerűsítik a társadalom többségére jellemző heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságokat (és sok esetben devianciákat is).

A törvény szentesíti a szülők kizárólagos jogát a gyermekeik nevelését illetően.

Ezzel Brüsszelnek és a nemzetközi baloldalnak többször is esküt tevő baloldali politikus megteremtené a lehetőséget arra, hogy az iskolákba beszivárogjon az LMBTQ-propaganda, ezáltal pedig a szülők tudta nélkül befolyásolnák a gyerekek nevelését. A beszélgetés során ismét terítékre került Soros György neve is, majd ismételten hangot adott annak az abszurd állításának miszerint a milliárdos tőkespekuláns nem bevádorláspárti. Azt is megtudhattuk a hódmezővásárhelyi polgármestertől, hogy ő egy föderalista, tehát hozzájárulna ahhoz, hogy még több nemzeti hatáskört adjanak át a tagállamok Brüsszelnek. Közölte, hogy szorosabb európai uniós összefogást szeretne, beleértve egy „európai FBI" létrehozását is.