Zaklató, személyi szabadságot megsértő, rongáló, magánlaksértő, tolvaj csalót fogtak

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták, a bíróság pedig elrendelte a letartóztását annak a 42 éves férfinak, aki lopott, zaklatott, személyi szabadságot sértett, rongált, magánlaksértett és csalt a gyanú szerint.
Vágólapra másolva!

Egy 42 éves férfi a maga törvénytelen módján próbált boldogulni Szigetszentmiklóson,

amit 10 vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével oldott meg pár hónap leforgása alatt.

Rendre megbukott, utolsó balhéjakor egy helyi üzlet udvaráról lopott el egy autót, amivel megpróbálta a saját autóját „bebikázni". Ekkor érkeztek meg a rendőrök. Elfogták a 42 éves K. Jánost és bevitték a kapitányságra kihallgatásra.

A férfi ruhájában több olyan eszközt találtak, amelyeket korábbi bűncselekményekkel kötöttek össze.

A szigetszentmiklósi nyomozók a férfit még 9 vagyon és személyi elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

A volt feleségét és párját baltával fenyegette,

a zaklatás miatt a bíróság távoltartást rendelt el. Októberében a saját albérletébe befogadott egy embert, akit azért zárta be a lakásba, mert nem tartotta elegendőnek a 10 ezer forintot, amit az albérleti díjba beleadott, és addig nem volt hajlandó kiengedni, amíg befogadottja nem rendezte a tartozását.

Korábbi munkahelyéről két autót ellopott, de cigarettát, horgászbotot, sportcipőt, visszapillantó tükröt, rezsót és mobiltelefont is.

Egy wellness központból fizetés nélkül akart távozni, miután végig ette az étterem kínálatát, pezsgőfürdőzött és szaunázott is a wellnessrészlegben.

Kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt tett, „mert nincs kaja" indoklással. Vallomástételét nem tagadta meg, de érdemben nem nyilatkozott, és ártatlannak vallotta magát. A letartóztatott férfival szemben személyi szabadság megsértése, lopás, jármű önkényes elvétele, rongálás, zaklatás, magánlaksértés, lopás, valamint csalás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.