A pénteken nyilvánosságra került legújabb Anonymus-hangfelvételek kapcsán Budai Gyula újabb feljelentést tehet Karácsony Gergely ellen. Csütörtökön négy ingatlan eladása miatt tett feljelentést a fideszes képviselő. 

Minden eddiginél konkrétabb hanganyag jutott el az Origo szerkesztőségéhez is pénteken reggel. Ezen Gansperger Gyula és régi bizalmasa, Bodnár Dezső a Városháza iránt is érdeklődő nagybefektetőt beavatják a városházi pályázatok és 10 százalékok világába. A rendszerváltás óta nem volt még olyan hanganyag vagy bizonyíték, amely ilyen mélységekig tárja fel az érdeklődők számára a politikai korrupció bugyrait.

Újabb feljelentés jöhet

Mindezzel kapcsolatban Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője azt írta, a nyilvánosságra került hangfelvételen szerepel a Budapest, XI. kerület Rimaszombati út 2-4. szám alatti, fővárosi tulajdonban levő ingatlan értékesítése is. 


Az a rossz hírem van az Ön (Karácsony Gergely) számára, hogy az értékesítésre vonatkozó elektronikus levelezés, az ún." Marketing kiajánló" is megérkezett hozzám! És tudja ki árulta jutalék fejében, XI. kerület Rimaszombati úti ingatlant? - tette fel a kérdést Budai. 
Hát a senki által nem ismert Berki Zsolt, akinek 10 százalékot kellett adni minden értékesítés után. 
Ejnye-bejnye főpolgármester úr, ennek nem lesz jó vége! Készül az újabb feljelentés 

- zárul a bejegyzés. 

Maffiaszerű működés Budapesten: újabb négy ingatlan ügyében tettek feljelentést

Mint arról korábban beszámoltunk, bizalmas hangvételű, titkos levelezés került Budai Gyula birtokába a Budapest Főváros Városi Vagyonkezelő Zrt. ügyintézője és Berki Zsolt között, aki a korábban Anonymus által nyilvánosságra hozott hangfelvételek szerint egyfajta jutalékos rendszerben kívülről segíti a Fővárosi Önkormányzat ingatlanjainak értékesítését. A Városháza eladása ugyan még csak előkészítés alatt lehetett, két másik ingatlan a Nagytétényi és a Bécsi úton a hangfelvételek tanúsága szerint úgy cserélt tulajdonost, hogy súlyos pénzek csúsztak közben a zsebekbe.  A Fidesz országgyűlési képviselőjéhez került levelezésben még négy ingatlan eladását egyeztette le a fővárosi vagyonkezelő munkatársa és Berki. Budai Gyula újabb büntetőfeljelentést tett.