A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Péntek
Borult időre számíthatunk, délnyugat felől sokfelé esővel. Kiadós mennyiségű eső eshet. Az esőt délutántól északnyugaton, főleg az Alpokalján havas eső, havazás válthatja fel. A magasabban fekvő tájakon több cm-es tapadó hó hullhat. Eleinte a délkeleti, majd az északnyugati szél erősödhet meg. +5, +7°C körül alakul a hőmérséklet.

Szombat
Erősen felhős, párás idő várható. Hajnalban szórványosan lehet havas eső, délelőtt eső. Délután átmenetileg kevesebb helyen fordul elő csapadék. A déli, délkeleti szél megélénkül. 3 és 9 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők délután.

Vasárnap
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és ismét többfelé valószínű eső (a hegyekben havas eső is lehet). Az északnyugati szél megerősödhet. 4 és 13 fok között változik a hőmérséklet - ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Hétfő
A nap első felében a keleti területeken még többfelé lesz eső, majd az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet. Délután havas eső-, jégdara záporok, illetve hózáporok fordulnak elő. 2 és 7 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Kedd
Napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csapadék (hózápor, havas eső, eső) csak elszórtan fordul elő. A fagyos reggel után délutánra +5 fok köré melegszik a levegő.