Nyíltan rasszista a váci baloldal egyik vezető jobbikosa

Vágólapra másolva!
Fehér Zsolt váci baloldali politikus szerint nem a focitudás számít, hanem az, hogy milyen bőrszínű egy futballista. A jobbikos képviselő korábban nagy érdeklődést mutatott Adolf Hitler irányába. 
Vágólapra másolva!

Fehér Zsolt, a váci baloldal jobbikos önkormányzati képviselője több szélsőséges és kirekesztő bejegyzést tett közzé. Nem egy-egy véletlen elszólásról van szó, hanem szélsőséges megjegyzések sorozatáról - írta a VácOnline.hu.

Az már korábban látható volt, hogy szeret rohamsisakban pózolni, ami bevallása szerint a hetvenes évekből származik. Hogy a náci birodalom tömeggyilkos vezérének személye iránt nagy érdeklődést mutat, az abból is kiderült, hogy Hitler állítólagos fiáról is közzétett egy posztot.

Itt nem állt meg, szinte büszkén, de legalábbis nevetgélve tette közzé azt a fotót, amin őt is Hitlerré maszkírozták.

De nemcsak Hitler személye, hanem eszméi is a – ma már baloldalon tevékenykedő – politikus mindennapjainak részévé váltak, hiszen

még egy focimeccset is árják és liberálisok küzdelmeként írt le. De kilincs orrúzott is, amikor zsidózni épp nem mert.

És itt még nincs vége. A náci posztok után itt egy velejéig közönséges és rasszista komment Fehér Zsolttól a 2012-es foci Európa-bajnokság kapcsán.

Forrás: Origo

Amikor saját bejegyzése alatt az egyik kommentelő "nigi védőnek" nevezte Simon Poulsen színesbőrű hátvédet, akkor a váci baloldali politikus ezt a válaszában nemcsak hogy nem tette helyre, de még rá is tett egy lapáttal, hogy ő csak a fehérbőrű kapus, Stephan Andersen "inasa".

Ez félreérthetetlen utalás arra, hogy a színesbőrűek csak a fehérek (rab)szolgái lehetnek.

Fehér Zsolt a kommentfolyam korábbi bejegyzésében, azt írta, hogy ő politikai alapon szurkol, és neki a bőrszín számít, nem a focitudás.

A váci Jobbik vezetőjének, a váci baloldal egyik vezető politikusának színtiszta rasszista és náci megszólalásai miatt eddig semmilyen következménnyel nem kellett szembesülnie.

Ózdi botrány

Mint arról korábban beszámoltunk, náci karlendítést végzett Ózd korábbi jobbikos alpolgármestere egy lengyelországi holokausztmúzeumban. Farkas Péter Barnabást heteken keresztül mosdatta a baloldali propagandasajtó, mivel minden kritika nélkül elhitték a Gyurcsány-show helyi szereplőjéről, hogy csupán integetett.