Volner János: Jakab Pétert belülről fogják "legyilkolni" - videó

Jakab Péter
Vágólapra másolva!
Jakab Péter egy proli-showra szerződtetett karakterszínész - megjegyzem egyébként, hogy az újságíróknak sem politikusként kellene értékelni őt - ez egy színész ez a fiú. Egyfajta szerepet tud eljátszani: a dühös proletárt. Ő most ezt alakítja - mondta el Volner János volt jobbikus politikus a Pesti TV műsorában. A Volner Párt elnöke szerint egyértelmű, hogy a magánéleti botrányok Jakab Péter közvetlen közeléből szivárognak ki, ugyanis már a jobbikosok is rájöttek, hogy kipukkadt a "Jakab-lufi". 
Vágólapra másolva!

Volner János elmondta, hogy a Jakab kabinetfőnöke kapcsán kirobbant magánéleti botrány is arra bizonyíték, hogy a Jobbiknak elege van Jakabból, hiszen

a Molnár Enikőről készített felvételek is kizárólag a párton belülről, Jakab közvetlen közeléből szivároghattak ki a sajtó munkatársainak.

Volner szerint Jakab párttársai is rájöttek, hogy

a pártelnök nem fog tudni megújulni, és kipukkadt az úgynevezett Jakab-lufi.

Hozzátette:

Mint arról korábban beszámolt az Origo, a Jobbik két vezető politikusa kereste meg a Bors szerkesztőségét leleplező dokumentumokkal arról, hogy a pártelnök hogyan csal az Országgyűlés által neki bérelt lakással. Csak látszólag bérli, azt kiadták egy harmadik személynek, hogy dupla pénzt vágjanak zsebre. Jakab Péter ezután nyilatkozatban tagadta, hogy egyáltalán ismerné a kamulakás bérbeadóját.

A ráadás, hogy Jakab Péterről kiderült, hogy kabinetfőnöke megpróbálta letagadni, hogy a pártelnök ismét nála töltötte az éjszakát.

Jakab Péter nyilvánvalóan értesült arról, hogy

a Bors megtalálta azt a lakást, ahol hosszú hónapok óta bujkál új élettársával, családját és a közvéleményt megtévesztve.