Szilágyi János két héttel ezelőtt elesett a fürdőszobájában, és két bordáját eltörte. Ezen a héten a 85 éves riporter Tegeződjünk! című műsora óriási fájdalmai miatt elmarad - írja a 168.

Egy rossz lépés következményeképp megcsúsztam a kövön, és nagyon szerencsétlenül estem el. A doktorok szigorú ágynyugalomra ítéltek, és – bevallom őszintén – annyira fájtak a bordáim, hogy kizárólag a fekvés esett jól. Az olvasás mellett a neten lógtam, talán többet is, mint kellene, mivel hatalmas hírfogyasztó vagyok. És a jó filmeket sem vetem meg, úgyhogy az ágyból moziztam

- árulta el Szilágyi János.

Azóta már szerencsére jobban van, azonban ebben a korban egy bordatörés nem gyógyul meg egyik hétről a másikra, az orvosok szerint a teljes felépülés 6-8 hétre tehető.

Ennek ellenére már kisebb tevékenységeket elvégzek, boltba járok, és itthon is próbálom lendületbe hozni magam. Hozzáteszem, a feleségem, Vidák Györgyi a széltől is óv, annyira vigyáz rám. Nem hajolhatok, nem erőltethetem meg magam.

- tette hozzá.

A műsorvezető azonban már most a visszatérésre készül:

Nincs értelme húznom az időt, úgy vélem, a jövő héten már munkaképes leszek. Ahogy azt szoktam, itthon felkészülök, és irány a stúdió. Azt is elárulom, jövő héten a tehetséges írónőt, Nyáry Lucát látom vendégül a Tegeződjünk!-ben, amit terveink szerint kedden tűzünk műsorra.