A szirénát ki-bekapcsolgatva, egy háromnegyed órás telefonhívás után találtak meg a rendőrök egy nőt, aki eltűnt a Normafán hétfőn. Az asszony elesett, nem tudott felkelni, és azt sem tudta megmondani a telefonban, hogy pontosan hol van. Végül meghallotta a rendőrautó jelzését.

Rosszul lett egy asszony Normafán november 29-én 20 óra körül. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 46 éves asszony férje értesítette - írja keddi közleményében a rendőrség.

A hatóságok elérték a mobiltelefonján a nőt, aki - mint kiderült - elesett, nem tudott felkelni, és azt sem tudta pontosan megmondani, hogy hol van.

A tevékenység-irányító folyamatosan vonalban maradt vele, és a közben a helyszínre küldte az I. és a XII. kerületi rendőrkapitányságok járőreit. A rendőrök a járőrautók szirénáit be-bekapcsolva próbáltak támpontot adni az asszonynak, aki a mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét.

Végül a nő mégis meghallotta az egyik hangjelzést, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk. Az addigra teljesen átfázott nőhöz a rendőrök mentőt hívtak, akik kórházba vitték.