Kocsis Máté: Szuper hír, hogy Karácsony ritkán vezet, főleg, hogy nincs jogosítványa!

KARÁCSONY Gergely főpolgármester budapesti Városháza KARÁCSONY Gergely ablak főpolgármester
Budapest, 2020. március 14. Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi operatív törzs rendkívüli ülése után a Városháza épületében 2020. március 14-én. Fokozatosan bezárnak a fővárosi óvodák és bölcsődék, a tömegközlekedésben nem lehet felszállni az első ajtónál a járművekre március 16-tól - jelentette be a főpolgármester a sajtótájékoztatóján. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint szuper hír, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs jogosítványa. Közösségi oldalán üzent a főpolgármesternek: Milyen ritkán vezeti Budapestet álomszuszék? 
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté a Facebookon reagált arra, hogy Karácsony Gergely szánalmas magyarázkodásba kezdett hétfőn azzal kapcsolatban, hogy éber állapotában szolgálati gépjárművével a buszsávot használta azért, hogy lerövidítse a menetidejét. A Fidesz frakcióvezetője szerint

még szerencse, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs is jogosítványa.

Kocsis egyébként egy kérdést is intézett a főpolgármesterhez:

Mint arról korábban az Origo beszámolt, egészen elképesztő magyarázatot adott Karácsony Gergely főpolgármester arra a videóra, amit az Origo bemutatott hétfő reggel, és amelyen az látszik, hogy a buszsávban közlekedik a szolgálati autója.

A főpolgármester "nem emlékszik" arra, hogy éber állapotban a buszsávban közlekedett volna, de ezt nem is zárja ki.

Az Erzsébet hídon áthajtó egyik motoros fedélzeti kamerája hétfőn rögzítette, hogy a főpolgármester autója folyamatosan a buszsávban közlekedik. Karácsony azt mondta, hogy reméli, sofőrje nem csinált ilyet a szolgálati autóval, de ha mégis előfordul ilyen, majd elbeszélget vele.