Alapjogokért Központ: A hétköznapi életünk totális támadás alatt áll

Vágólapra másolva!
Ahogy tegnap az Origo is beszámolt róla, az Országgyűlés kedden megszavazta a gyermekvédelmi népszavazás négy kérdését. A parlament még november 9-én fogadta el azt a javaslatot, hogy a választás napján is lehessen referendumot tartani, amellyel a szavazással kapcsolatos költségeket lehet minimalizálni. A szavazás kapcsán tartott ma sajtótájékoztatót az Alapjogokért Központ igazgatója Szánthó Miklós, és Párkányi Eszter elemző.
Vágólapra másolva!

Párkányi Eszter emlékeztetett, a genderideológiával kapcsolatos érzékenyítés első látható jelei az Isztambuli Egyezményben érhetők tetten, hiszen maga az egyezmény az első, amelyik különválasztja a

biológiai és társadalmi nem fogalmát, mindezt a nők elleni erőszakkal szembeni fellépés köntösébe bújtatva.

Forrás: Alapjogokért Központ

Szánthó Miklós szerint,

Magyarországon azonban a lakosság döntő többsége elutasítja a nemek közötti különbségek összemosását és az Alapjogokért Központ tavaszi, majd pár héttel ezelőtti kutatásából az is kiderült,

hogy a megkérdezettek több mint 70%-a szerint összesen két nem, azaz nők és férfiak léteznek.

Szánthó hangsúlyozta, hogy a genderideológiával maga a család, mint a társadalmak alapja - és ezáltal az eddig megszokott hétköznapi életünk- áll totális támadás alatt. Ennek a támadásnak van egy intézményi és egy ideológiai módszere. Míg Brüsszel a különböző intézmények által próbálja az európai lakosságra ráerőltetni az LMBTQ-propagandát, addig a kultúra, filmekkel, sorozatokkal és könyvekkel népszerűsíti a baloldal nemek eltörlésére irányuló kampányát.

Az igazgató szerint,

Azonban míg a felnőttek az LMBTQ-propagandával kapcsolatban képesek kialakítani saját, önálló gondolataikat, a fiatalok, az óvodás,- és iskoláskorú gyermekek védtelenek a rájuk zúduló információkkal és a külvilággal szemben. Szánthó kiemelte,

Ha, az Alkotmánybíróság jóváhagyja az országgyűlési választásokkal egy napon, ezekre a kérdésekről is dönthet a magyar lakosság:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?