Ahogy tegnap az Origo is beszámolt róla, az Országgyűlés kedden megszavazta a gyermekvédelmi népszavazás négy kérdését. A parlament még november 9-én fogadta el azt a javaslatot, hogy a választás napján is lehessen referendumot tartani, amellyel a szavazással kapcsolatos költségeket lehet minimalizálni. A szavazás kapcsán tartott ma sajtótájékoztatót az Alapjogokért Központ igazgatója Szánthó Miklós, és Párkányi Eszter elemző.

Párkányi Eszter emlékeztetett, a genderideológiával kapcsolatos érzékenyítés első látható jelei az Isztambuli Egyezményben érhetők tetten, hiszen maga az egyezmény az első, amelyik különválasztja a biológiai és társadalmi nem fogalmát, mindezt a nők elleni erőszakkal szembeni fellépés köntösébe bújtatva. 

Forrás: Alapjogokért Központ

Szánthó Miklós szerint,

 Jelenleg egy olyan Európában élünk, ahol ha egy nőt csinosnak neveznek az szexizmus, ahol a genderelméletet elfogadottnak, a férfiak teherbe esését normálisnak tartják. Olyan Európában élünk, ahol a magyar kormányt vádolják azzal, hogy a gyermekvédelmi törvénnyel összemosta a pedofíliát és a genderelméletet, miközben pont a genderideológia és a szivárványpropaganda kezdte el a gyermekek szexualizálását az LMBTQ-tartalmak népszerűsítése érdekében.

Magyarországon azonban a lakosság döntő többsége elutasítja a nemek közötti különbségek összemosását és az Alapjogokért Központ tavaszi, majd pár héttel ezelőtti kutatásából az is kiderült, hogy a megkérdezettek több mint 70%-a szerint összesen két nem, azaz nők és férfiak léteznek.

Szánthó hangsúlyozta, hogy a genderideológiával maga a család, mint a társadalmak alapja - és ezáltal az eddig megszokott hétköznapi életünk- áll totális támadás alatt.  Ennek a támadásnak van egy intézményi és egy ideológiai módszere. Míg Brüsszel a különböző intézmények által próbálja az európai lakosságra ráerőltetni az LMBTQ-propagandát, addig a kultúra, filmekkel, sorozatokkal és könyvekkel  népszerűsíti a baloldal nemek eltörlésére irányuló kampányát. 

Az igazgató szerint, 

 Amikor azt mondjuk ki, hogy love is love, a család az család, annak a végén ott lesz a konklúzió, hogy a pedofil végülis egy gyermekszerető ember. A hazai baloldali sajtó már el is kezdte a pedofilok mentegetését azzal a magyarázattal, hogy ők is csak emberek.

Azonban míg a felnőttek az LMBTQ-propagandával kapcsolatban képesek kialakítani saját, önálló gondolataikat, a fiatalok, az óvodás,- és iskoláskorú gyermekek védtelenek a rájuk zúduló információkkal és a külvilággal szemben. Szánthó kiemelte, 

 Míg 2015-ben a migrációval kapcsolatos népszavazás kapcsán egyes uniós tagországok radikálisnak minősítették Magyarországot, mára teljesen elfogadottá vált a bevándorlás elutasítása. Éppen ezért, nagyon könnyen lehet, hogy a gyermekvédelmi népszavazás ugyancsak úttörő lesz, mintegy megelőzve a többi országot.

Ha, az Alkotmánybíróság jóváhagyja az országgyűlési választásokkal egy napon, ezekre a kérdésekről is dönthet a magyar lakosság:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  •  Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?