Minden jobbikos forrás egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök élettársa, Molnár Enikő - tudta meg a Bors. Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban. Kabinetfőnöknek is kinevezték.

Molnár Enikőnek erős befolyása van a pártelnökre, erről a Magyar Nemzet már 2020 júniusában beszámolt. A lap értesülései szerint a Jobbikban sokan voltak már szem- és fültanúi a Jakab és Molnár Enikő közti indulatos szóváltásoknak. Ilyenkor mindig Molnár Enikő viszi a prímet, nyilvánvalóan ő viseli a nadrágot. Az élettárs nemegyszer vetette már a pártelnök szemére, hogy az ő segítségével lehetett csak elnök.

A Jobbikban úgy tudják, a kabinetfőnöknő Jakab kérésére tetováltatta magátForrás: Bors

BKV-ellenőrből lett kabinetfőnök 

A „főtitkárnő" hihetetlen karriert futott be a Jobbikban, nyilvánvalóan Jakab Péter aktív közreműködésével. Molnár Enikő postai levélfeldolgozó volt, majd BKV-ellenőrként dolgozott.

Agresszív stílusa sokak szemét szúrja a JobbikbanForrás: Bors

Ellenőrként kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a Jobbik sajtóosztályára került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV-ellenőrként ismerhette, és a kezdetektől „futtatta" a hölgyet.  A sajtóosztály több korábbi munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy ismeretségük jóval korábbról származik. 

Nemcsak éjszakánként, nappal is szoros az együttműködésForrás: Bors

Amikor Jakab a Jobbik szóvivője lett, kizárólag Molnár Enikővel volt hajlandó szorosan együttműködni. Ahogy a Bors forrásai elmondták, a politikán túl is „szimbiózisban dolgoztak", de soha nem volt kétséges, hogy Enikőé az irányító szerep. Szoros emberi viszony volt köztük – jellemezték kapcsolatukat a lap forrásai. Jakab mint egy kiskutya követte a hölgyet.

Hátul Jakab tolvajozik, elöl élettársa, a párt kabinetfőnöke pucsítForrás: Bors

Amikor Jakab Pétert frakcióvezetőnek választották, szinte magától értetődő volt, hogy a Parlamentbe is viszi magával Molnár Enikőt. "Másnaptól ő lett az első ember a pártban"  – jelentették ki a jobbikosok.

Eligazítás a Jobbikban, a főtitkárnő általában mamuszbanForrás: Bors

Agresszív és erőszakos természete mellett ekkortól nevezték el a pártban Főtitkárnőnek. Kizárólag rajta keresztül juthat bárki közel a párt elnökéhez. Senki nem hívhatja közvetlenül Jakab Pétert, előbb a Főtitkárnőnél kell bejelentkeznie.

Annyira szereti ezt a viseletet, hogy még az utcai pártrendezvényeken is gyakran mamuszban járForrás: Bors

A jobbikosok szerint Molnár Enikő mindent tud a párt dolgairól és pénzügyeiről, ingatlanokról, bérelt irodákról, az összes stikliről. Ma ő a párt legnagyobb zsarolási potenciálja – mondták róla.

A Főtitkárnő és az elnök úr agresszív fellépésükről nevezetesek. Ugyanaz a stílusForrás: Bors

Jakab Péter bevitte a Jobbik Alapítvány kuratóriumába

Jutalmul Molnár Enikőt már tavaly bejegyezték a Jobbik Magyarországért Alapítvány Kuratóriumi tagjai közéForrás: Bors

Háromgyerekes családanya

Három gyermeke van, a nagyobbak 7 és 5 év körüliek, a harmadik 2019 márciusában született. Hogy mennyi időt tölt ténylegesen a gyerekeivel, az a pártban tabutéma. Egy sajtóst, aki ezzel kapcsolatban megjegyzést mert tenni, azonnal kirúgtak a pártból.

Forrás: Bors

A kabinetfőnöknő nagyon szeret szelfizni, képeit gyakran körbeküldi a pártban.

Sok mindent elárulnak a róla készült videófelvételek is, amelyeket itt nézhet meg.