Szánthó Miklós: Stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült).
Vágólapra másolva!
"Stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek", amire a tavaszi gyermekvédelmi népszavazás hatékony eszköz lehet - jelentette ki az Alapjogokért Központ igazgatója szerdán Budapesten.
Vágólapra másolva!

Szánthó Miklós a jogi elemző intézet sajtótájékoztatóján komoly, súlyos és veszedelmes ügynek nevezte a gyermekek "genderagymosását". Azt hangoztatta:

Hozzátette:

"olyan Európában élünk", ahol az Európai Bizottság (EB) nyári határozata kimondta, a férfiaknak is joguk van ahhoz, hogy teherbe essenek, és ahol a népességfogyást nem a gyermekvállalás és a családok támogatásával próbálják meg kezelni, hanem a bevándorlással.

Szánthó Miklós úgy véli:

Előbbire példaként említette a szórakoztató- és tudatipar, illetve a reklám- és marketingvilág szerepét, amely "kerülőutas kommunikációval, sorozatokkal, filmekkel és reklámokban elhelyezett utalásokkal akarja felkelteni az érzékenységet a genderügy iránt".

Az Alapjogokért Központ igazgatójának prognózisa szerint

a "felszabadítási mánia" következő lépése a pedofília relativizálása lesz. "Ez is elkezdődött már nyugaton", és sajnos Magyarországon is több újságíró és balliberális orgánum állt bele ebbe

- mondta. Szánthó Miklós közölte: az intézményi oldal - köztük az uniós szervek és nemzetközi bíróságok - folyamatosan harcolnak az Isten, haza, család hármassága ellen. Megfogalmazása szerint

megpróbálják kilúgozni a nyugati civilizáció zsidó-keresztény hagyományait, "és most a család van soron". A központ igazgatója hangsúlyozta: ezekre a folyamatokra a gyermekvédelmi törvény és népszavazás "lehet és lesz egy jó válasz".

Úgy látja, hogy a gyermekvédelmi népszavazás "megelőző jellegű csapás" lesz a neomarxista, liberális és woke ideológiákkal, illetve nyomásgyakorlással szemben, ami egyúttal példaként szolgálhat más európai nemzeteknek is a fellépésre.

Párkányi Eszter elemző arról beszélt, hogy intézetük évek óta foglalkozik a genderkérdéssel és annak a társadalomra, illetve politikára gyakorolt hatásával. Magyarországon elsőként hívták fel a figyelmet arra, hogy "az isztambuli egyezmény a genderpropaganda trójai falova" - emlékeztetett. Párkányi beszámolt arról is, hogy a közvélemény-kutatásaikban többször vizsgálták, milyen a magyarok hozzáállása a társadalmi nemekhez. Korábban a válaszadók csaknem kétharmada értett egyet abban, hogy "a nem velünk született tulajdonság", és csak férfi és női nem létezik, a legutóbbi méréseik szerint az ő arányuk már a háromnegyedhez közelít. Az elemző felelevenítette azt is, hogy

a Központ három éve készít politikailag korrekt hírszemlét "Bolond lyukból" címmel, annak hangnemét az utóbbi időben komolyabbra vették, miután az NGO-k és a balliberális oldal Magyarországon is egyre többet foglalkozik a kérdéssel.