Fidesz: Karácsony történelmet hamisít

Karácsony Gergely, sajtótájékoztató, Városháza, Budapest, főpolgármester
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely a díszes NER-es társaság kulcsfigurájának, a Fidesz egyik legfontosabb gazdasági háttéremberének nevezi Gansperger Gyulát, "alighanem szoros és bizalmi" viszonyt feltételez Gansperger és az Orbán-család között - áll a Fidesz Facebookon közzétett közleményében.
Vágólapra másolva!

Bajnai Gordon szerint Gansperger viszont "régi harcostársam, sokszor több mint barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon."

Tehát ha jól értjük, egy egyszerű logikai lépéssel eljuthatunk oda, hogy Bajnai Gordon, ex-szocialista miniszterelnök is Fideszes, a NER embere? Ez számunkra meglepő információ, egészen új fénybe helyezi a 2010 körüli eseményeket...

Hiába erőlködik a főpolgármester úr, már megtanultuk, hogyan szokta a baloldal meghamisítani a történelmet. Úgy látjuk, most is ez történik. Ugyanitt azt is jeleznénk, sokszor nemcsak az a fontos, ki van rajta egy képen, hanem az is, ki nincs.

Karácsony Gergely főpolgármester Fotó: Csudai Sándor - Origo

Miért nem szerepel Bajnai Gordon Karácsony "tényfeltáró" tablóján, róla nem várhatunk hasonló mélyreható tanulmányt és maffia-becenevet, mint például Ganspergerről?

Továbbá azt sem értjük, miért maradtak le a baloldal körül úszkáló cápák a tablóról? Ennek nem akar a végére járni Karácsony?

Arra sem kaptunk választ, hogy vajon 2024 után szétverheti-e Barts Balázs a Városháza parkot, miután már a kampányígéretet kipipálhatták és a civileket, zöldeket megfelelően érzékenyítették?

Tele vagyunk kérdésekkel, de sajnos úgy tűnik, a baloldal mindent megtesz, hogy érdemi válaszokat ne találhassunk. Ahogy Bajnai és Gansperger sem tesz eleget a vizsgálóbizottság szíves meghívásának, úgy Karácsonynak is csak megtévesztő Facebook-posztokra futja, holott pont neki lenne érdeke, hogy tisztázza saját magát és a városvezetést a vádak alól...