Koronavírusos Székesfehérvár polgármestere

Az Ikarus Járműtechnika Kft. beruházásátadó ünnepsége
Székesfehérvár, 2018. szeptember 6. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere beszédet mond az Ikarus Járműtechnika Kft. beruházásátadó ünnepségén Székesfehérváron 2018. szeptember 6-án. A Nagyvállalati Beruházási Támogatás keretében több mint 400 millió forintos kormányzati támogatással, összesen 1,15 milliárd forintból valósult meg az IKARUS Járműtechnika Kft. kapacitásbővítő beruházása Székesfehérváron. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Elkapta a koronvírust Székesfehérvár polgármestere. Cser-Palkovics András azt írta, hogy nincsenek komoly tünetei, ami szerinte egyértelműen a beadott oltásoknak köszönhető.
Vágólapra másolva!

– Mivel ma reggel nem éreztem magam teljesen egészségesnek,

A biztonság kedvéért PCR tesztet is csináltattam, az eredménye most este érkezett meg. Megerősítette, hogy elkaptam a koronavírust – írta csütörtök este a közösségi oldalán Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármester azt is hozzátette, hogy nincsenek komoly tünetei, egyelőre mindössze hőemelkedés, nátha és egy kis köhögés az összes jele a fertőzésnek nála.

A politikus úgy fogalmazott, hogy

értelemszerűen a szükséges ideig karanténban lesz,

és azokat a kollégáit, akikkel közvetlen kontaktja volt az elmúlt napokban, arra kérte, hogy teszteltessék magukat.

– Az, hogy egyelőre nincsenek komolyabb tüneteim, egyértelműen az oltásoknak, és a harmadik oltásnak köszönhető. Bízom benne, hogy ez nem is fog változni, persze ameddig nem múlnak el teljesen a tüneteim és szükséges, itthonról fogok dolgozni – írta a vársovezető.