Elkapta a koronvírust Székesfehérvár polgármestere. Cser-Palkovics András azt írta, hogy nincsenek komoly tünetei, ami szerinte egyértelműen a beadott oltásoknak köszönhető.

– Mivel ma reggel nem éreztem magam teljesen egészségesnek,

elővigyázatosságból elmentem koronavírus tesztre, amelynek eredménye sajnos pozitív lett. A biztonság kedvéért PCR tesztet is csináltattam, az eredménye most este érkezett meg. Megerősítette, hogy elkaptam a koronavírust – írta csütörtök este a közösségi oldalán Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármester azt is hozzátette, hogy nincsenek komoly tünetei, egyelőre mindössze hőemelkedés, nátha és egy kis köhögés az összes jele a fertőzésnek nála. 

A politikus úgy fogalmazott, hogy értelemszerűen a szükséges ideig karanténban lesz, és azokat a kollégáit, akikkel közvetlen kontaktja volt az elmúlt napokban, arra kérte, hogy teszteltessék magukat.

– Az, hogy egyelőre nincsenek komolyabb tüneteim, egyértelműen az oltásoknak, és a harmadik oltásnak köszönhető. Bízom benne, hogy ez nem is fog változni, persze ameddig nem múlnak el teljesen a tüneteim és szükséges, itthonról fogok dolgozni – írta a vársovezető.