21 év után is hazavárják a kisgyerekként eltűnt Tamást szülei

Till tamás
Vágólapra másolva!
Till Tamás 11 éves korában, még 2000 májusában tűnt el Bajáról. Szülei, Mátyás és Katalin sosem adja fel a reményt, hogy egy nap élve láthatják viszont a ma már felnőtt gyermeküket; karácsonyra és születésnapjára is vásárolnak neki ajándékot.
Vágólapra másolva!

Egyesek nyilvánvalónak tartják, hogy Tamás nincs az élők sorában, a szülők nem hajlandók elfogadni ezt a felvetést, így ahhoz sem járulnak hozzá, hogy a hatóságok halottá nyilvánítsák az egykori kisfiút.

A fiú édesanyja csak akkor fogadja el fia halálát, ha megtalálják a maradványait, ő továbbra is abban reménykedik, hogy egy nap fia újra becsenget hozzá - írta meg a Bors.

Till Tamás, amennyiben él, most 32 éves lenne, szülei továbbra is jelen időben beszélnek róla, sokat gondolnak rá, hogy ma hogyan nézhet ki, de biztosak benne, hogy azonnal felismernék.

Soha nem csavargott, mindig tudtuk, hogy merre jár – mondta az édesanya, ezért amikor nem jött haza időben aznap, azonnal keresni kezdtük.

Az édesanya szerint a fiát valaki elrabolta és jelenleg is fogva tartja, biztos benne, hogy bezárták, és nem tudja, mi zajlik körülötte.

A fiú születésnapjára és karácsonyra apróságokat is vesznek neki, a szobáját rendben tartják, várják haza, nem adják fel a reményt.

Tamás szülei utoljára néhány hónappal ezelőtt beszéltek a rendőrökkel, a közelben csontokat találtak, de a DNS-vizsgálat során kiderült, hogy azok nem Tamáséi.