Apáti Bence: Gyurcsány kiosztotta a jutalomfalatokat

Vágólapra másolva!
A bukott miniszterelnök megdicsérte beosztottait.
Vágólapra másolva!
Az előválasztáson bekövetkezett sokk hatása még mindig érezteti hatását, a magukat szinte egyértelmű favoritnak gondoló jelöltek pedig a legkülönbözőbb módokon igyekeznek feldolgozni a kudarcot.
Van aki a munkába ölelkez.. pardon temetkezik, Jakab Péter például egyszerre tart fent fővárosi irodát meg két munkalakást, hogy a munkaállomásokon megrögzött munkaalkoholistaként minden egyes nap, hajnalig melózzon a mindig ízlésesen öltözködő, és roppant csinos titkárnője társaságában.
Karácsony Gergely részint a fegyelmik osztogatásával enyhít a fájdalmain, részint sokat pihenget. Ezt leginkább a szolgálati autója hátsó ülésen teszi, ahol édesdeden szundikál, amíg sofőrje száguldozva kerüli ki a dugókat.
Dobrev Klára pedig úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nem tudni mi van vele, életjelek ugyanis nemigen érkeznek az irányából.
Gyurcsány van csak fent igazi derék legényként egyedül a kormányváltók gátjain.
Reggelente szorgalmasan posztolgat, látszólag vagy tényleg abból a célból, hogy megvédje és megdicsérje azokat, akiket úgy érzi épp meg kell védenie.
Azonban ezek a bátor hajnali bejegyzések igen érdekesek, mert bár Gyurcsány valóban kiáll szövetségei mellet, dicsérgeti, marketingeli is őket szorgalmasan, de néha kijön belőle az igazi énje, és ilyenkor bizony hajlamos oda-odaszúrni. Persze csak úgy finoman, hiszen a baloldali koalició egysége szent és sérthetetlen, a Fidesz leváltása az elsődleges szempont, de azért a Dk elnöke nem tud kibújni a bőréből.
Mindig jelzi, hogy ő a főnök, ő osztja a lapokat, meg a parancsokat, amelyek betartása után jár a Facebookon osztogatott jutifali.
Ismert, hogy néhány napja Márki-Zay Pétert védte úgymond meg, - jelezte, hogy Péter a vezér, őt követik, egyúttal a virágok nyelvét használva érzékeltette, hogy ne nála, hanem a fővezérnél tessenek reklamálni a pénztártól való távozás után, ha nem tetszik az irány. Csütörtök reggel pedig Karácsony Gergelyt védte a védelmébe, de úgy, hogy közben amolyan Gyurcsányosan leereszkedve jól- leügyefogyott balfékezte.
Hiszen ő capo di tutti capi, a főnökök főnöke, úgy dicsér, hogy közben hatalmát és erejét is demonstrálja; beosztottjainak időnként kioszt egy-egy taslit is.