Brüsszelnek nem az első provokációja a Szent Családot transznemű Szűz Máriaként meggyalázó LMBTQ-nagykövet

Szűz Mária, advent, gender, LMBTQ
Vágólapra másolva!
Transznemű Szűz Máriának öltözve űzött gúnyt a Szent Családból Brüsszel LMBTQ-nagykövete – erről még a Mandiner írt korábban. Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős nagykövete – merthogy már ilyen is van –, a közösségi oldala alapján a Szent Családot nevetség tárgyává tette, és transzgender (transznemű) Szűz Máriának öltözve pózolt kiéhezve arra, hogy minél több emberhez eljusson az „adventi üzenet". A fotókkal keresztényellenes LMBTQ-propagandát valósított meg, és ez különösen azért felháborító, mert az adventi időszakban hergelik az embereket, amikor azok a karácsonyra készülődnek. Nem meglepő sajnos ez sem, hiszen Brüsszel nemrégiben úgy döntött, hogy betiltja a karácsony szót és a Mária nevet. Miközben egyre nagyobb teret nyer magának az erőszakos LMBTQ-lobbi, addig a magyarok lehetnek az elsők, akik népszavazáson mondhatják el véleményüket a gyermekekre veszélyes genderideológiáról.
Vágólapra másolva!

Mint ahogyan arról korábban az Origo beszámolt, Riccardo Simonetti idén február óta az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős nagykövete. A 28 éves transznemű „politikus" amellett, hogy az európai – köztük a magyar – adófizetők pénzéből él, instagramos influenszerként tevékenykedik. Az LMBTQ-nagykövet nemrégiben azzal keltett óriási felháborodást, hogy arról posztolt közösségi oldalán, hogy

EGY SIEGESSÄULE NEVŰ LMBTQ-MAGAZIN CÍMOLDALÁN PÓZOL TRANSZGENDER (TRANSZNEMŰ) SZŰZ MÁRIAKÉNT.

Mellette a fotón egy fekete férfi áll, mint Jézus nevelőapja, József.

– írta gyalázatos magyarázatként Riccardo Simonetti.

AZ LMBTQ-NAGYKÖVET TETTÉVEL GÚNYT ŰZÖTT A KERESZTÉNYSÉGBŐL ÉS MEGSÉRTETT EZÁLTAL VALAMENNYI KERESZTÉNY EMBERT.

Riccardo Simonetti egyébként néhány hete jelentette be, hogy novemberben Budapestre látogat, de

a magyar kormány részéről nem fogadta őt senki.

ENNEK ELLENÉRE MÉGIS ELJÖTT A MAGYAR FŐVÁROSBA, ÉS HAZAI LMBTQ-LOBBISZERVEZETEK KÉPVISELŐIVEL TALÁLKOZOTT, MAJD ELMENT A MUSIC TV GÁLÁJÁRA, AHOL SZIVÁRVÁNYOS RUHÁBAN JELENT MEG.

Ahogyan arról az Origo a Kontra alapján beszámolt: a Music TV azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy videót hamisított, grúz felvételekkel próbálta meg „bebizonyítani", hogy Magyarországon a rendőrök verik a homoszexuálisokat.

Viselkedése veszélyt jelent a gyermekekre

Korábban arról is beszámoltunk, hogy

SIMONETTI A RAFFI ÉS RÓZSASZÍN SZOKNYÁJA CÍMŰ GYERMEKKÖNYVÉVEL PÉLDÁUL ÓVODÁKBA IS RENDSZERESEN ELMEGY, ÉS OTT NÉPSZERŰSÍTI AZT.

A szóban forgó kötet egy Raffi nevű fiúról szól, aki eleinte fél rózsaszín szoknyában iskolába járni, de végül osztálytársait is megtanítja rá, hogy "másnak lenni jó". Riccardo Simonettinek több mint háromszázezer online követője van, akiket folyamatosan politikai üzenetekkel bombáz az LMBTQ-közösség jogairól, hogyan lehetne Európa-szerte előmozdítani.

– mesélte korábban. Simonetti mesélt édesanyjáról is, aki vallásos katolikusként kezdetben nehezen békélt meg fia homoszexualitásával, de mára "megtanult együtt élni" vele. A blogger egyébként „Anya, meleg vagyok" címmel könyvet is írt, amelyet a nyáron a McDonald's gyerekmenüjéhez osztogatták.

A jelenség ellen az Alternatíva Németországnak (AfD) párt egyik kölni képviselője tiltakozott, mondván:

a homoszexuális propagandát távol kell tartani a kiskorúaktól.

Európában elsőként a magyarok mondhatnak nemet az LMBTQ-propagandára

Az Országgyűlés kedden elrendelte a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást. Az erről szóló határozat szavazásán a kormánypárti képviselők mellett csak néhány független képviselő vett részt,

a baloldali frakciók nem szavaztak.

A parlament a kérdésekről egyenként szavazott. A referendumot a köztársasági elnök írja majd ki. A kormány – ahogyan Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter fogalmazott – teljes erővel fog kampányolni, hogy minél többen menjenek el a népszavazásra, és mind a négy kérdésre mondjanak nemet, mert így lehet megvédeni a gyerekeinket az LMBTQ-lobbitól.

A négykérdéses népszavazáson az egyre erőteljesebb LMBTQ-lobbira lehet nemet mondani, valamint mindenki kiállhat amellett, hogy a gyermekek szexuális neveléséről csak a szülők dönthetnek.

Mivel Brüsszelt mára teljesen elárasztotta az agresszív LMBTQ-propaganda, minden eszközzel fellépnek a magyar gyermekvédelmi törvény ellen, többek között ezért nem akarnak megállapodni a helyreállítási alapról sem.

A behavazott és adventi fényekkel kivilágított Erzsébet tér Nagykanizsán 2020. december 2-án. Brüsszel legújabb terve szerint be akarják tiltani a karácsony szót és a Mária nevet Forrás: MTI/Varga György

Korábban az Origo arról is beszámolt, hogy az Il Giornale olasz napilap által elsőként közölt uniós belső dokumentáció szerint

az Európai Bizottság új kommunikációs irányelveket fogalmaz meg, és ezek a többi között tiltják a karácsony kifejezés, valamint a hagyományos európai keresztény nevek használatát,

amit "a politikai korrektség lázálmának" nevezett Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek elnöke.

Brüsszel továbbra is támogatja a genderőrületet

- tette fel a kérdés a Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter, miután Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen.

MÍG 2015-BEN AZÉRT TÁMADTAK MINKET, MERT MEGVÉDTÜK A HATÁROKAT, MOST AZÉRT INDÍTOTTAK HADJÁRATOT, MERT MEG AKARJUK VÉDENI GYERMEKEINKET. MERT NEM ENGEDJÜK BE AZ LMBTQ-LOBBIT AZ ISKOLÁINKBA. MERT MEGÁLLÍTJUK A GENDERŐRÜLETET ISKOLÁINK, ÓVODÁINK KERÍTÉSÉNÉL

- írta a Facebookon az igazságügyi miniszter.

Az Országgyűlés keddi ülésén kivételes eljárásban szavazott a gyermekvédelmi népszavazásról. A parlament november 9-én fogadta el a javaslatot, hogy a választás napján népszavazást is lehessen tartani. Most a gyermekvédelmi népszavazásról szóló négy kérdést hagyta jóvá a parlament.