Újabb jobbikos képviselő bukott le a kétszínűségével

Vágólapra másolva!
Potocskáné Kőrösi Anita, Jakab Péter egyik leghűségesebb szövetségese megpróbálta elhitetni magáról, hogy egyszerű körülmények között él, miközben a valóságban milliókat keres.
Vágólapra másolva!

Potocskáné Kőrösi Anita mindent elkövet annak érdekében, hogy eladja magáról az egyszerű, hétköznapi vidéki nő képét. Mégis időről időre lebukik, hogy titkon azért szeret luxuskörülmények között élni - írja a Kontra.hu. Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy a belvárosi Nádor utcában bérel magának lakást az Országgyűlés által biztosított lakhatási támogatásból havonta 345 ezer forintért, a lakásban azonban valószínűleg a fia lakik - legalábbis a fia által posztolt képek szerint pont ugyanaz a kilátás a lakásából, mint amiket Potocskáné posztolt onnan.

Miközben a politikus tüntetőleg egy siófoki panellakásból posztol fotókat, hogy elhitesse magáról, hogy szerényebb körülmények között él, addig egy kétszintes, új építésű családi ház várja, hogy a Potocska család beköltözzön.

Forrás: Kontra

A jobbikos képviselőnő a jövő évi választás előtt nem tervezi birtokba venni a házat, mivel ezzel elronthatnák a hétköznapi, vidéki nő imázsát, amelyet hónapok óta igyekeznek festeni róla.

A cél ezzel a főként Siófokon élő, baloldali érzelmű lakók átverése, és támogatásuk elnyerése lehet.


Időközben a jobbikos politikus férje, már az új házuk címén is hirdeti az autószerelő-vállalkozását, így jó eséllyel már minden közművet kiépítettek az ingatlanon.

A gond természetesen nem az, hogy a jobbikos képviselőnő és családja családi házba tervez költözni, hanem az a képmutatás, hogy mindeközben tollfosztással és a rozsdás korlátú panelből posztolással igyekszik magáról az „egyszerű, szegény vidéki nő" látszatát kelteni.

Nemrégiben számolt be arról a drot.info, hogy Potocskáné az adófizetők jóvoltából 1,7 millió forintból „tengődik” havonta, mégis otthon főz és takarít csütörtök délelőtt, munkaidőben.

Az eset azért is különösen felháborító, mivel a Parlament honlapján lévő szerződések tanúsága szerint, a jobbikos képviselőnőnek sok százezer forint közpénzből több irodát is bérelnek - írja a Kontra.

De úgy tűnik, hogy csütörtökre ezek már mind üresen állnak, hiszen a képviselőnő nyugodtan takarítgat és főz odahaza.