Kövér László: A baloldal politikája nyíltan hazaáruló

kitelepített magyarok emlékműve kövér lászló
Vágólapra másolva!
A magyar baloldalnál "a sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája" - mondta Kövér László házelnök a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban.
Vágólapra másolva!

Ezt mások mellett azzal indokolta, hogy a baloldal nyíltan bíztatta a felvidéki magyarokat, "legyenek büszke szlovákok", az erdélyieket pedig arra hívta fel, hogy szavazzanak román pártra. Hozzátette,

Közölte: a Fidesz nemzeti politikát vall, a baloldaliak viszont a "nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődtek zsoldba".

Kövér László az ellenzékről azt mondta, belátta, hogy azzal a programmal, amit képvisel, nem lehet nagyon népszerű lenni. "Ezért aztán inkább a nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek", és támogatást is kapnak majd tőlük - tette hozzá. Mint mondta:

"A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek."

Kövér László Forrás: MTI

A magyar gyermekvédelmi törvény brüsszeli kritikája és az EU LMBTQ-nagykövete ügyében feltett kérdésre, "mi kell ahhoz, hogy ez a mesterséges őrület véget érjen?", Kövér László úgy válaszolt: "az, hogy a folyamat elérjen a falig vagy mélységben a szakadék aljáig, ahonnan már nincsen tovább".

"Dúl a Pegasus-hisztéria, ami természetesen egy műbalhé, de közben egyébként a Facebook meg a Google gyűjt rólunk, jó néhány más szolgáltatóval egyetemben olyan adatokat, amelyekből a komplett személyiségprofilunk megrajzolható" - tette hozzá. Kövér László szerint ezek a cégek kéretlen információkkal bombázzák az embereket, "amitől senki nem tud megvédeni bennünket, már jogi eszközeink sincsenek hozzá".

"Az a cél, hogy egy nemzeti kötődések, kultúra, gyökérzet, közösségek és személyiségek nélküli, egyedek halmazát jelentő fogyasztói masszát etethessenek a saját tenyerünkből"

- közölte.

A házelnök szerint egyelőre nem világos, hogy hova fut ki mozgatói szándéka szerint az, ami ma Európában, Európával történik.

"Egyik utolsó védőbástyája vagyunk a keresztény Európának a lengyelekkel együtt, nem véletlen, hogy zúdul ránk minden megvetés, átok"

- jelentette ki. Kövér László ezzel összefüggésben sorsdöntőnek nevezte a 2022-es választást, amit a "másik oldal" is pontosan tud.

"Ezért aztán arra kell felkészülni, hogy mindent, még az elképzelhetetlent is meg fogják tenni annak érdekében, hogy ezt a polgári kormányt megbuktassák" - mondta.

Az Amerikai Egyesült Államokra utalva közölte: volt négyévnyi fellélegzésük, amikor Donald Trump volt az elnök.

"Nézzük meg, mi történt Ausztriában, Bulgáriában és Csehországban, mi történik Lengyelországban. Alig van olyan ország, ahol még ne próbálkoztak volna. Mindent elkövetnek majd áprilisban, hogy Magyarországot kiüssék az ellenállás védfalából, és akkor már csak a lengyel kormánnyal kell elbánni" - mondta.

Kövér László bírálta a német koalíciós pártok programját is, amely szerinte túlterjeszkedik Németország határain.

Sem jogalapjuk, sem erkölcsi alapjuk nincs arra, hogy Európát magukkal rántsák a mélybe, immáron harmadszor a történelem során. Nincs joguk előírni más nemzeteknek, hogy mi a család és mi nem, és "kivel éljünk együtt" - mondta a házelnök.

"Egy szempontból kalapot emelek a formálódó új német kormány előtt: felhagyva azzal a lopakodó politikával, amit az előző német vezetés Brüsszelre mutogatva meg Brüsszelen keresztül folytatott, most rendes, proletár őszinteséggel a képünkbe vágja: adjatok nekünk négy évet, és nem fogtok Európára ráismerni!" - mondta.

Azért, ami most történik, a CDU és a CSU a felelős, mert mindig idomultak az "aktuális, de mindig balról fújó széljáráshoz" - mondta a házelnök.