A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő
Délutánig erősen felhős vagy borult lesz az ég. Hajnalban még többfelé, délelőtt már inkább csak keleten, északkeleten lehet csapadék: délen eső, máshol havas eső, az Északi-középhegységben végig hó. Délutánra mindenhol megszűnik a vegyes csapadék, és közben északnyugat felől csökken a felhőzet. Az északi szél nagy területen lesz élénk. 0-5 fok lesz délután.

Kedd
Változóan felhős lesz az ég: a Dunától keletre elszórtan lehet havas eső, szitálás. A legtöbb napsütésre a Dunántúl keleti felén számíthatunk. Délutánra mérséklődik az eleinte még élénk északnyugati szél. Reggel -3, délután +3°C körül alakul a hőmérséklet.

Szerda
A ködfoltok feloszlása után napos, gyengén felhős lesz az ég, majd dél és nyugat felől is megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem alakul ki. Reggel -12, -3, délután -1, +5 fok valószínű.

Csütörtök
Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és nyugat felől egyre többfelé várható csapadék: északon és nyugaton főleg havazás, keleten és délen havas eső, eső. Élénk lesz a változó irányú szél. Csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.

Péntek
Erősen felhős, párás, néhol egész nap ködös idő valószínű. Az északi tájakon zúzmarás köd képződhet. A délnyugatira forduló szél megélénkül. 0-7 fok várható délután.