Fidesz: A baloldalon a nyomát sem látjuk annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt és egyéb korrupciós ügyeiket

KARÁCSONY Gergely főpolgármester budapesti Városháza KARÁCSONY Gergely ablak főpolgármester
Budapest, 2020. március 14. Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi operatív törzs rendkívüli ülése után a Városháza épületében 2020. március 14-én. Fokozatosan bezárnak a fővárosi óvodák és bölcsődék, a tömegközlekedésben nem lehet felszállni az első ajtónál a járművekre március 16-tól - jelentette be a főpolgármester a sajtótájékoztatóján. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Fidesz sajtóközleményében felhívta rá a figyelmet, hogy a kormánypártok megszavazzák Völner Pál mentelmi jogának a felfüggesztését. A baloldalon hasonló esetben viszont a nyomát sem látni annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket – jegyezték meg.
Vágólapra másolva!

A kormánypártok meg fogják szavazni Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt és örülünk, hogy ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott.

A baloldalon hasonló esetben a nyomát sem látjuk annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket.

Karácsony Gergely hetek óta menekül, miközben mára egyértelmű, hogy a Városházán maffia működik, és

a baloldali pártok jutalékos rendszerben árusítják ki a fővárosi ingatlanvagyont a Gyurcsány-Bajnai holdudvarnak.

Az is kiderült, hogy a baloldalt Soros és idegen hatalmak pénzelik,

a kijelölt miniszterelnök-jelöltjük pedig többek között Bige László piszkos pénzén kampányol

– áll a Fidesz sajtóközleményében.