Zaklatás miatt kell bíróság elé annak a férfinek, aki júliusban egy miskolci villamoson fenyegetőzött, miután a gyereke kiesett a babakocsikból.

Zaklatás miatt kell a Miskolci Járásbíróság elé állni annak az apának, aki utasokat, és a villamosvezetőt is megfenyegette, miután gyermeke kiesett a babakocsiból - írja a Bors

Nem vették észre, hogy a gyerek kiesett a kocsiból

A férfi és az élettársa még júliusban szálltak fel egy villamosra Miskolcon. A babakocsit a jármű csuklórészénél hagyták, ők pedig leültek. A villamosvezetőnek azonban kétszer is nagyot kellett fékeznie, emiatt

a babakocsi felborult, a hathónapos gyerek pedig kiesett belőle. 

A párnak azonban ez nem tűnt fel, egy utas szólt nekik. Erre a férfi felkapta a síró gyereket, és kiabálni kezdett a nővel, aki ezért a következő megállóban leszállt.

Zaklatás miatt kell bíróság elé állnia

A férfi továbbra is idegesen az utasok felé ordítozott, trágár módon szitkozódva fenyegetőzött és a villamosvezető irányába indult, hogy számon kérje a fékezés miatt. 

Erre azonban egy nő elé állt, és azt mondta neki, hogy fejezze be. A férfi erre közvetlenül a nő arcába üvöltötte, hogy ő már ült börtönben, embert is ölt. 

A nő határozott fellépése azonban visszavonulóra késztette, egy idő után abbahagyta a kiablást, és leszállt a villamsoról. 

A Bors cikke szerint a valóban büntetett előéletű férfinek zaklatás miatt kell a Miskolci Járásbíróság elé állnia.

Címlapi képünk illusztráció.