Három körözött bűnözőt is fogtak a rendőrök az 1-es villamos vonalán – videó

rendőrség, ellenőrzés, 1-es villamos
Vágólapra másolva!
A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal az 1-es villamosvonalat ellenőrizték.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2021. november 30-án a Magyar Honvédséggel együttműködve ellenőrizték az 1-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét.

Az akció során három körözött embert a villamosmegállók közelében elfogtak, egy embert pedig szabálysértési körözés miatt előállítottak.

Maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt egy embert jelentettek fel, öt szabálytalan gyalogossal szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.