Két büfébe és két kocsmába tört be egy férfi Békéscsabán. A rendőrök elfogták, majd az ellene indított büntetőeljárás iratait továbbították az ügyészségre.

Három nap alatt négy helyre tört be egy férfi Békéscsabán. Május 3-áról 4-ére virradó éjjel Tessedik utcában egy lángosos ablakát törte be, majd az Ihász utcában egy söröző hátsó ajtaját feszítette fel. Mindkét helyről lopott is.

Forrás: Police.hu

Három nappal később a Szarvasi úton rongálta meg egy lángosos kiadóablakát, és a büfé pénztárgépéből váltópénzt, a pultról pedig egy mobiltelefont vitt magával. Végül május 9-én 2 óra körül az Aradi utcában be akart menni egy borozóba. Az épület egyik ablakáról lebontotta a redőnyt, betörte az ablakot, de ekkor egy nő megzavarta és elmenekült. A rendőrök a 23 éves telekgerendási férfit a bejelentés után rövid időn belül elfogták, így véget ért a betöréssorozat. A békéscsabai rendőrök büntetőeljárást indítotakt ellene, és az ügyének vizsgálatát befejezték, majd az iratokat december 6-án átkerültek az ügyészségre - írja a Police.hu