A baloldal simán ráengedné az LMBTQ-propagandát a magyar gyerekekre

Márki-Zay Péter, Brüsszel
Belgium, Brussels, 2021/11/11. Hungarian opposition leader Peter Marki-Zay holds an international press conference at Brussels Press club. Photograph by Valeria Mongelli / Hans Lucas. Belgique, Bruxelles, 2021/11/11. Le leader de l opposition hongroise Peter Marki-Zay tient une conference de presse internationale au Press club de Bruxelles. Photographie de Valeria Mongelli / Hans Lucas. (Photo by Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
A baloldal simán ráengedné az LMBTQ-propagandát a magyar gyerekekre - a Fidesz közleményben reagált Márki-Zay Péter mai kijelentésére.
Vágólapra másolva!

A baloldal kijelölt miniszterelnök-jelöltje ma újra megerősítette, hogy nem támogatja a gyermekvédelmi népszavazást és kijelentette, hogy szét fogja tépni a gyermekek védelméről szóló kérdéseket tartalmazó szavazólapot. A Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalra, ahogy a bevándorlás elleni védelemben, a rezsicsökkentés védelmében, úgy a gyermekek védelmében sem lehet számítani.

A baloldal Magyarországon is teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendelését, és ahogy már több országban megtették, itt is megtennék, hogy simán ráengednék az LMBTQ-propagandát a magyar gyerekekre, a magyar óvodákra és iskolákra is. Állítsuk meg őket!

Márki-Zay Péter Forrás: Hans Lucas via AFP/Valeria Mongelli / Hans Lucas/Valeria Mongelli