Őrjöngő férje több lövéssel megsebesítette feleségét hétfőn délután a gyenesdiási Jókai utcában. A nő, Gabriella csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy megmenekült. A környék lakóit megrázták a történtek, sosem fordult elő hasonló itt korábban.

P. György többször is rálőtt a feleségére, Gabriellára, akit többször el is talált, a nő kimenekült a házból, de a férfi utánament minden bizonnyal azért, hogy végezzen vele - írta meg a Blikk. 

Gabriella az egyetlen lehetséges menekülési utat választotta, az autójába menekült, s még arra is volt ereje, hogy elindítsa azt, majd a kórházig hajtott. 

Az őrjöngő férj később fejbe lőtte magát.

A TEK-esek keresték a lövöldöző férjet, akire holtan találtak rá a támadás után, mert öngyilkos lettForrás: Police.hu

Az egyik szomszéd férfi szerint a férj alkoholista volt, kötekedett mindenkivel. 

Elmondása szerint többször is hangos kiabálás hallatszott a házból, a férfi nemcsak a helyiekkel, de a családjával is agresszív volt. 

Ellentétben Gabriellával, akit mindenki egy kedves, tündéri asszonynak ismert a környéken.

A házasok kapcsolata annyira megromlott, hogy Gabriella a kiskamasz lányával inkább elköltözött.

Hétfőn azonban újra hazament, hogy nyugodtan beszéljen a férjével, de a megjelenése gyilkos ösztönöket váltott ki a férfiból.

A megrázó eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!