A bátonyterenyei rendőrök elfogták azt a férfit, aki felajánlotta egy másik férfinak női társa szexuális szolgáltatásait, aztán bűntársa útiköltségére követelt tőle pénzt.

Egy 49 éves férfi és egy mostanáig ismeretlen nő december 3-a és 6-a között négyszer felkeresett egy férfit a bátonyterenyei lakásán.

Felajánlotta neki a nő szexuális szolgáltatásait, amit a kiszemelt áldozat mind a négyszer elutasított.Minden ilyen elutasítás után a 49 éves férfi fenyegető hangnemre váltott és társa útiköltségére 23 ezer Ft és 30 ezer Ft közötti összegeket követelt. Mivel a férfi tartott attól, hogy megtámadják, háromszor fizetett, negyedjére viszont már azt mondta, hogy nincs az otthonában pénz. 

A támadó kocsiba ültette és elvitte egy ATM-hez, ahol megint fenyegető hangnemben

arra kényszerítette, hogy a kártyájával vegyen le a számlájáról pénzt, amit a 49 éves el is tett. 

Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen, ami után a 49 éves férfit még december 6-án elfogták. A lakásáról a rendőrkapitányságra vitték, ahol kihallgatták és őrizetbe vették.

Védekezésre képtelen személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság.