A banké lehet a horrorház, ahol megölték Szilágyi István színészt

Szilágyi István, Jolika néni
Vágólapra másolva!
A banké lehet az a XVII. kerületi ház, ahol 2020. május 3-án a reggeli órákban saját fia egy kalapáccsal szó szerint agyonverte az ismert színészt, Szilágyi Istvánt.
Vágólapra másolva!

Idén februárban meghalt a brutálisan kivégzett Szilágyi István özvegye, úgy tűnt, az örökség részét képező romos ingatlant az unoka örökölheti - írta meg a Ripost.

Humenyánszky Jolán, Szilágyi István özvegye nem tudta, hogy az ingatlanon közel 30 milliós tartozás volt, az épületet lakhatatlanná nyilvánították, és többen is megpróbáltak segíteni az idős nőnek, de ő nem akarta elhagyni a házat.

Azt hangoztatta, hogy a fiának szüksége lesz rá, ha kijön a börtönből, nem tudta elfogadni, hogy valószínűleg életfogytiglant kap.

A hatályos törvények értelmében kizárják az örökségből azt, aki az örökhagyó ellen életellenes cselekményt követ el, a sértetti jogkör is öröklődik, így az ingatlant nem Péter, csak a fia, Nándi örökölheti.

Tíz hónappal Joli néni halála után viszont nem szerepel semmilyen bejegyzés a tulajdoni lapon, hogy új tulajdonos lenne,

feltehetően az unoka nem tartott igényt az ingatlanra, aminek a piaci értéke nagyjából megegyezik a tartozások összegével.

A ház így valószínűleg a banké lehet.