A Google 24. alkalommal publikált listái az év keresési trendjeit sorakoztatják fel, összegyűjtve azokat a pillanatokat, embereket, témákat, eseményeket és helyeket, amelyek idén megragadták a világ figyelmét. A Google magyar listáján a Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya producerek által készített Elk*rtuk alkotás óriási sikerét az is jelzi, hogy film kategóriában második helyen végzett az Elk*rtuk kifejezés.

Elképesztő érdeklődés övezi Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárgásáról, annak körülményeiről és a következményekről szóló filmet. Mint az Origo arról korábban beszámolt,

már több mint százezren voltak kíváncsiak az Elk*rtuk című nagyjátékfilmre, most pedig a Google magyar listáján a Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya producerek által készített alkotás óriási sikerét az is jelzi, hogy film kategóriában második helyen végzett az Elk*rtuk kifejezés.

Forrás: Google

Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlamenti delegációvezetője az Elk*rtuk brüsszeli filmbemutatója kapcsán az Origónak nyilatkozva elmondta, hogy

Az az igazság, hogy az Elkr*tuk kapcsán legkevésbé annak filmes vetületéről esik szó, ez pedig már önmagában is árulkodó, annak az elismerése, hogy a kritikusai egyébként, mint filmalkotáson nem találnak fogást. A hatalmas érdeklődés, a vetítések sikerei mind azt mutatják, hogy ez tényleg egy jó film.

Jelenet a filmbőlForrás: Megafilm

Mint ismert, a film óriási támadások kereszttüzébe került már a premiere előtt. Kálomista Gábor producer akkor elmondta, hogy 

Számtalan olyan helyzetbe futottunk bele, hogy helyszínt akartunk bérelni, már meg is állapodtunk, amikor kiderült, hogy ez a film nem biztos, hogy kompatibilis azzal az eszmeiséggel, amit mondjuk a főváros vagy egy bizonyos helyszín képvisel.

RÖGTÖN MEG IS ÉRKEZETT AZ ELUTASÍTÁS. DE OLYAN IS VOLT, HOGY AZT MÁR EGY SZERZŐDÉS ALÁÍRÁSA UTÁN KAPTUK MEG. EZ A FILM RENGETEG NEHÉZSÉGGEL SZEMBESÜLT, ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KÖZEPÉN FORGATTUK.