Egy társkeresőn létrehozott álprofillal állt bosszút a férfin a megcsalt barátnő

internetes csaló nő illusztráció
internetes csaló nő illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy társkereső oldalon létrehozott álprofillal állt bosszút egy nő volt barátján. A férfit az oldalon hamis és negatív tulajdonságokkal ruházta fel: rendszeresen iszik, házas, nem akar gyereket, 50-78 év közötti hölgyeket keres és mindent megengedhet magának, mert kőgazdag.
Vágólapra másolva!

A 36 éves férfi és a kisgyermekét egyedül nevelő nő kapcsolata 2020 februárjában kezdődött, ám néhány hónappal később véget ért. A szakítás után kezdődött a férfi kálváriája, ismeretlen nők hívogatták, akik egy fizetős partnerkereső oldalon találtak rá - írja a Police.hu.

A férfinek ezzel még nem lett volna problémája, ám a weboldalról már korábban törölte magát, ráadásul hívói olyan tulajdonságokkal illették, amelyet bizonyosan nem állított magáról. Kiderült, valós énje tényleg nem szerepel már a regisztráltak között, ám a nevével, telefonszámával egy vadonatúj tagként igen.

A profilt jogosulatlanul létrehozó hamis és negatív tulajdonságokkal ruházta fel:

rendszeresen iszik, házas, nem akar gyereket, 50-78 év közötti hölgyeket keres

és mindent megengedhet magának, mert kőgazdag.

A férfi megalázta, ezért revansot vett

A férfi sejtette, hogy volt barátnője állhat a háttérben, ezért feljelentést tett. A rendőrök ki is hallgatták a nőt, aki végül beismerő vallomást tett.

Elmondta, szakításuk után jött rá, hogy párja az idő alatt is más nők tiszavirág-életű társaságát kereste, amikor még együtt voltak. A férfi különböző társkereső oldalakon folytatott, erősen túlfűtött tartalmú üzeneteit látva először ledöbbent, majd „tiszta ideg" lett.

Csalódottságát, dühét úgy vezette le, hogy megalkotott róla egy valótlanságokkal teletűzdelt profilt: iszik, dohányzik, és 55 év feletti hölgyek társaságára vágyik.

Ténykedését azzal tetőzte, hogy a férfi mobilszámát is szétküldözgette vadidegen nőknek.

A nő azt állította, megbánta tettét. A férfi megalázta, ezért revansot vett.

– A nő ellen információs rendszer vagy adat megsértése vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek – írja közleményében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címlapi képünk illusztráció.