Deutsch Tamás: Vajon Cseh Katalin mikor mond le a korrupciós botránya miatt?

Cseh Katalin
Budapest, 2019. május 26. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője a párt eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, Deutsch Tamás a közösségi oldalán vetette fel, hogy a momentumos Cseh Katalin lemond-e a korrupciós botránya miatt. A jelek szerint a baloldali politikus ugyanis nem hajlandó megválni az EP-képviselői mandátumától.
Vágólapra másolva!

Cseh Katalin persze nem mond le!

emlékeztetett rá Deutsch Tamás, majd hozzátette: a magát a csalás elleni küzdelem baloldali élharcosának beállító Cseh Katalinról végleg lehullt az álarc, amikor kiderült, hogy

az általa vezetett cég és a családi cégük üzleti köre a hazai fejlesztési forrásokat, illetve az uniós támogatásokat rendszerszintűen megcsapoló céghálózatként működött.

Kiderült az is, hogy az a technológia, aminek a kifejlesztésére a Cseh Katalin vezette cég jelentős uniós pénzt nyert, már korábban is létezett, sőt a Cseh család vállalkozásához kapcsolódó céghálózaté volt! - ismertette Deutsch Tamás.

Cseh Katalin hónapok óta hallgat a súlyos kérdéseket felvető korrupciógyanús ügyben, mint nyusziürülék a méhlegelőn.

Vajon Cseh Katalin mikor mond le a korrupciós botránya miatt?

Ennyi – zárta bejegyzését a kormánypárti politikus.