Újabb fejlemények derültek ki VV Fanni ügyében az újabb tárgyalási napon, amelyek még a bírónőt is meglepték. A lány eltűnése után pár héttel valaki egy rejtélyes üzenetet küldött a lány e-mail címéről.

Szokott nyugalmával és magabiztosságával lépett a tárgyalóterembe B. László, aki négy éve makacsul állítja: semmi köze a valóságshow-hős, Novozánszki Fanni eltűnéséhez és megöléséhez. A korábbi helyszíni szemlék után most ismét a tárgyalóteremben találkozott a testület, ahol informatikus szakértőket hallgattak meg - írja a Bors.

VV Fanni BettiForrás: RTL Sajtóklub

A lap tudósítása szerint az újabb tárgyalási napon kiderült: nemcsak Novozánszki Fanni, hanem a meggyilkolásával vádolt B. László is regisztrált különböző erotikus honlapokon,  melyek javarészt homoszexuális tartalmúak voltak, itt kínálta szolgáltatásait.

Azt sem a vádlott, sem az ügyvédje nem kommentálta.

Februárban folytatódik a tárgyalás

Ezen a tárgyalási napon azonban nem ez volt az egyetlen meglepő információ, ami elhangzott. Az is kiderült, hogy 

Fanni eltűnése után pár héttel valaki egy rejtélyes üzenetet küldött a lány e-mail címéről,  méghozzá egy, Fanni vezetéknevéhez kísértetiesen hasonlító címre, egy bizonyos Péternek, akinek egy telefonszámot is küldött.

A bírónő ezen megdöbbent, és meglepetten fordult Szamosi Csaba ügygazdához, a nyomozást összefogó szakemberhez, hogy megkérdezze: felhívták-e az üzenetben feltüntetett számot. Mikor a férfitől nemleges választ kapott, a Bors tudósítása szerint a bírónő a hangjában némi éllel tette fel a kérdést, miszerint egy olyan ügyben, ahol több száz millió forintot költöttek egy áldozat felkutatására, nem kellett volna megvizsgálni egy, az eltűnt fiókjából küldött üzenetet és az abban lévő telefonszámot?

– B. László arra utal, hogy Novozánszki Fanni tevékenységével életjeleket adott – mondta a bírónő, amire László egy bólintással jelezte helyeslését. 

Szamosi Csaba ugyanakkor azt mondta, hogy semmi nem utal arra, hogy az üzenet azt jelentené, hogy Fanni életjeleket adott volna magáról. 

– Nem gondolnám, hogyha életben lenne, egy ismeretlen készülékről belépne a munkaoldalára, és megtekintené anélkül, hogy egyértelmű bizonyítékot szolgáltatna bárkinek arra, életben van – mondta az ügygazda. 

A tárgyalás februárban folytatódik majd.