A magyarok a gyermekvédelmet támogatják, nem a genderideológiát

Gyermekvedelmi_kerdesek_02
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ legfrissebb közvélemény-kutatásából kiderült, hogy a választókorú magyarok nagy része egyetért a kormánypártok által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazás legfontosabb kérdéseivel.
Vágólapra másolva!

A felnőtt magyarok többsége, 84 százaléka korlátozná a gyerekeknek bemutatott szexuális tartalmakat a médiafelületeken,

78 százalékuk pedig megtiltaná a nem átalakító műtétek reklámozását.

A magyarok háromnegyede nem tenné elérhetővé a gyerekek számára azokat a médiatartalmakat, amik a születési nem megváltoztathatóságát népszerűsítik, de ugyanennyien tiltanák meg azt is, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül kiskorú gyermekeknek szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak – írja közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

100-ból 75 megkérdezett egyetértett azzal, hogy korlátok közé kell szorítani azokat a médiatartalmakat, amik a születési nem módosításának lehetőségét mutatják be.

A válaszadók közül kevesen, csak 17 százalék gondolta úgy, hogy nem kell korlátozni.

A felnőtt magyarság háromnegyede gondolja úgy, hogy szülői beleegyezés nélkül ne lehessen tartani szexuális irányultságot bemutató foglalkozást gyerekeknek. Csak az emberek 18 százaléka gondolta ennek az ellenkezőjét.

10-ből 8 ember mondta azt, hogy a nem átalakításhoz szükséges kezelések népszerűsítését a gyerekek körében be kell tiltani.

„A legnagyobb mértékű konszenzus abban alakult ki a magyarok között, hogy a szexuális tartalmak elérhetőségét korlátozni lehessen. A megkérdezettek 84 százaléka egyetértett ebben a tekintetben a kormánypártok álláspontjával, miszerint a 18 év alattiak számára elérhető médiafelületeken korlátozni kell a szexuális tartalmak bemutatását" – írja az Alapjogokért Központ.

A reprezentatív kutatás adataiból kiderül, hogy december elején.

A választókorú lakosság háromnegyede egyetért a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazás legfontosabb kérdéseivel.

Ez intőjel lehet a baloldalnak, aki ostobaságnak titulálta a népszavazást.

Forrás: Alapjogokért Központ

Forrás: Alapjogokért Központ

Forrás: Alapjogokért Központ

Forrás: Alapjogokért Központ

Forrás: Alapjogokért Központ