Két egymást követő napon lopott egy férfi és egy nő ugyanabból a tatabányai ruhaboltból. A második alkalommal azonban a tulajdonos felismerte a férfin a korábban lopott pulóvert. A bíróság közérdekű munkát szabott ki velük szemben.

A férfi és a nő február 2-án

44.310 forint értékben ruhákat loptak egy tatabányai üzletből úgy, hogy az áruvédelmi eszközöket letépték, a lopott árut a saját ruháik alá vették, majd kiosontak áruházból. A tolvajok másnap újra visszamentek lopni az üzletbe,

ám az előző napon lopott ruha rajtuk, illetve náluk volt. Ez alkalommal 12.270 forint értékű ruhát loptak a szokásos módszerrel, azonban az üzlet tulajdonosa tetten érte őket, ezért az aznap lopott ruhát a tolvajok visszaadták, illetve a tulajdonos visszavette tőlük.

Ezután a tulajdonos nő azt is észrevette, hogy az előző napon lopott ruha a férfin van, ezért megragadta a pulóvert. A férfi erre ellökte magától az üzletvezetőt, verekedni kezdtek, miközben a férfi a kijárat felé hátrált. A férfi többször ellökte magától a nőt, majd az áruház ajtaja előtt fellökte őt, amitől a tulajdonos a fal melletti árucikkeknek, majd a földre esett.

A bíróság a férfival szemben 150 óra, a nővel szemben 100 óra közérdekű munkát szabott ki.