Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél is tartottak házkutatást az egyik baloldali lap szerint

KARÁCSONY Gergely főpolgármester budapesti Városháza, Kiss Ambrus, a fővárosi pénzügyekért és a városháza üzemeltetéséért felelős főpolgármester-helyettes  Kiss Ambrus
Budapest, 2019. december 11. Karácsony Gergely főpolgármester (j) felszólal a Fővárosi Közgyűlés ülésén a budapesti Városházán 2019. december 11-én. Mellette Kiss Ambrus, a fővárosi pénzügyekért és a városháza üzemeltetéséért felelős főpolgármester-helyettes és Tüttő Kata (MSZP), a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Újabb információ derült ki a Városháza-gate kapcsán zajló rendőrségi nyomozásról – írja az egyik baloldali blog, a Telex. Azt közölték, hogy a Városházán a főjegyzőnél és Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettesnél is tartottak házkutatást, a nyomozati cselekmény során pedig számítógépes adathordozókat vizsgáltak meg.
Vágólapra másolva!

Hétfő délelőtt több helyszínen is házkutatás kezdődött a Városháza-botrány ügyében, többek között a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úton lévő székházában is megjelentek a nyomozók. A Mediaworks Hírcentrumának az Országos Rendőrfőkapitányság megerősítette a házkutatások tényét, ám további információkról nem adott tájékoztatást.

Mint arról korábban írtunk,

a Városháza tervezett eladásának ügyében már több feljelentés is született. A rendőrség pedig már korábban megerősítette, hogy nyomozás is folyik az ügyben.

A gyanús, korrupciógyanús ingatlanügyletek miatt az elmúlt hetekben számos feljelentés érkezett a hatóságokhoz, ezért a rendőrség befolyással üzérkedés, csalás, hűtlen kezelés, vesztegetés és vesztegetés elfogadása miatt nyomozást rendelt el.