Három nőt is szexuálisan zaklatott egy férfi egy éven belül. Mindhármukat késel fenyegette, volt akit megütött, megrúgott, és a haját tépte. Az egyik nőt meg is erőszakolta. A legfiatalabb áldozata egy 18 évnél is fiatalabb lány.

A vádirat szerint a férfi az interneten ismerkedett egy nővel, akivel 2019 nyarán találkozott is személyesen Veresegyházán. Együtt lesétáltak a Tó fürdőhöz a stégre. Ott a férfi szexuálisan akart közeledni a nőhöz, aki ezt elutasította és megpróbált elmenni. Ekkor azonban

a férfi a földre teperte, rátérdelt a mellkasára és rákiabált, hogy orálisan elégítse ki.

A megrémült nő úgy próbált időt nyerni, és azt mondta, hogy ebben a testhelyzetben ez lehetetlen. A férfi megengedte, hogy felálljon, de továbbra is tartotta, és azt mondta, hogy megveri, ha nem elégíti ki őt kézzel. A nőnek nem volt választása, elkezdte csinálni, amit a férfi kért.
Azután a nő kihasználva a férfi figyelmetlenségét, egy keze ügyébe kerülő műanyag palackot hozzávágott és elmenekült.
A második nővel, akit szintén az interneten ismert meg, a következő év nyarán Erdőkertesen találkozott.

Ott séta közben egy félreeső helyre vezette, aztán erővel magához rántotta, a haját megragadta és neki is azt parancsolta, hogy orálisan elégítse ki. A nő erre nem volt hajlandó és segítségért kiáltott. Ekkor a férfi kirúgta a lábát, és a földre eső nőt azzal segítette fel, hogy jobb ha hagyja magát. Közben elővette a kését, és megragadta a nő haját.
A fenyegetés hatására a nő hagyta, hogy a férfi megerőszakolja.A két eset között, a veresegyházi MÁV állomáson ment oda, egy 18 évesnél is fiatalabb lányhoz,
aki a vonatot várta. Megkérdezte tőle, hogy akar-e vele szexelni, mire a lány mondta, hogy nem.

Ekkor a férfi elővette a kését, és azt mondta, hogy

gondold meg, különben beléd állítomA lány el tudott szaladni, a közelben lévő vasúti átjáróhoz futott, hogy az ott áthaladó autósoktól kérjen segítséget. Ezt látva a férfi elmenekült.

A férfi ellen most vádat emeltek.