A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Csütörtök
Erősen felhős, párás időre számíthatunk. Egy melegfront hatására elszórtan (főleg keleten) alakul ki kisebb eső, zápor. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen élénkül meg. Az elmúlt napokhoz képest jóval enyhébb idő lesz, +2 és +7 fok közötti hőmérséklet várható.

Péntek
Az erős északnyugati szél hatására tovább szakadozik a felhőzet, de keleten lesznek tartósabban ködös, rétegfelhős területek. Elszórtan lehet zápor, hózápor. +5, +6 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombat
Változóan felhős időre van kilátás, a középső tájakon többórás napsütéssel. Esetleg néhol fordulhat elő hózápor. Napközben fokozatosan mérséklődik az eleinte még erős északnyugati szél. A csúcsérték +3, +4 fok körül valószínű.

Vasárnap
Változóan rétegfelhős lesz az ég, emellett napsütés is várható. Délutántól elszórtan fordul elő zápor, vagy hózápor. Az északnyugati szél megerősödik. 3-7 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő
Csökken a felhőzet, legalább párórás napsütés mindenhol ígérkezik. Elszórtan fordulhat csak elő hózápor. A kezdetben még erős északnyugati szél fokozatosan mérséklődik.

Karácsonyi kilátások
Fokozatos lehűlést, erős fagyokat hozhat a karácsony. Hószállingózás előfordulhat az ünnepek alatt.