A budapesti rendőrök egy 22 éves férfit fogtak el a XIX. kerületben, akit azzal gyanúsítanak, hogy többek között fiatalkorúaknak is adott el marihuánát - írja a Police.hu.

A fővárosi rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt folytat eljárást a budapesti S. Adriánnal szemben, aki december 14-én, illetve az azt megelőző hetekben több embernek, közöttük fiatalkorúaknak adott el különböző drogokat a kispesti otthonában.

A kerületi nyomozók a férfitől távozó kuncsaftokat egytől egyig igazoltatták, amely során a tiltott anyagból mindannyiuknál találtak, majd a lakásában elfogták S. Adriánt.  A férfi otthonát a rendőrök átkutatták, ahol 350 gramm növényi törmeléket - a gyanú szerint marihuánát -, némi kábítószergyanús fehér port, valamint az adagoláshoz használt mérleget és tasakokat és közel 800 ezer forintot foglaltak le.

Forrás: police.hu

S. Adriánt a rendőrök a BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség a lefoglalt anyagokat szakértők bevonásával vizsgálja.