Húsz százalékkal emelik a szociális dolgozók bérét januártól - videó

KÁSLER Miklós
Budapest, 2021. november 5. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Szent Margit Kórház skill-laborjáról a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2021. november 5-én. Az oktatóteremben 22 millió forint értékű, a betegellátáshoz szükséges beavatkozásokat modellező, az egészségügyi dolgozók tudásának fejlesztését szolgáló, modern technikai eszközt helyeztek el. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
20 százalékkal emeljük a szociális dolgozók bérét. Köszönjük nekik a kitartó és áldozatos munkájukat! - mondta Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter a Magyarország Kormánya Facebook-oldalára feltöltött videóban. Kásler Miklós kiemelte, hogy megfelelő társadalmi és anyagi megbecsülésben szeretnék részesíteni a szociális dolgozókat, így 2022. január elsejétől 20 százalékos béremelésre számíthatnak, ami azt jelenti, hogy 2010-hez képest 170 százalékosra nő a bérük.
Vágólapra másolva!

Kásler Miklós miniszter egy, a Facebookra feltöltött videóban kiemelte, hogy

2022. január elsejétől 20 százalékos béremelésre számíthatnak a szociális dolgozók, ami azt jelenti, hogy 2010-hez képest 170 százalékosra nő a bérük.

- mondta az emberi erőforrás miniszter. Kásler Miklós hozzátette, hogy

jó volt látni azt, ahogyan a nehéz helyzetben lévőkről gondoskodtak, ezért is szeretnék megfelelő társadalmi és anyagi megbecsülésben részesíteni a szociális dolgozókat.