Berki Krisztián egyik Instagram-posztja komoly indulatokat váltott ki követőiből. A Berki házaspár első közös gyerekük megszületése óta sok nehézséggel nézett szembe, és úgy tűnik ismét kivívták a nép haragját.

Nemrég kiderült, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága válságban van. Már egy ideje feltűnt a rajongóknak, hogy Mazsi oldaláról hiányoznak a Krisztiánnal közös posztok, így sejthető volt, hogy valami nincs rendben - írja a Life.hu.

Most viszont Berki Krisztián Instagram-oldalára kikerült egy poszt, melyben végre felbukkan Mazsi is. A kommentelőket azonban durván kiakasztotta, amit láttak:

Többen nem értették, hogy lehet az, hogy a babakocsi ringatózik akkor is, amikor Mazsi nincs mellette..... - írta az ártatlannak szánt poszt alá Krisztián.

A hozzászólók ismét nem kímélték a Berki házaspárt:

"Fontos! Ne is kelljen anyukának semmit csinálni. Hány napig lesz szent a béke? Hiteltelen emberek vagytok" - írta valaki a videó alá.

Jaj ezt a sok k*rva tökéletes anyukát inkább játsszátok a mártírt, hogy "még a levesem sem tudom nyugodtan megenni a gyerek mellett"... ti önfeláldozó szentek...

"Lusta anya babakocsija annyira nem képes H tologassa a lányát"