15 éves lánytól kért meztelen képeket és videókat egy férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi megismerkedett egy 15 éves lánnyal, akit arra kért, hogy küldjön magáról erotikus fotókat. Miután ezt megtette, azzal fenyegette a gyereket, hogy megosztja a képeit, ha nem küld neki meztelen képeket és videókat arról, ahogy maszturbál.
Vágólapra másolva!

A 20 éves férfi az interneten ismerkedett meg egy 15 éves lánnyal. Beszélgetéseik során rávette, hogy küldjön magáról erotikus képeket, amiken csak kevés ruha van rajta. Miután a lány ezt megtette, ismerőse azzal kezdte fenyegetni, hogy nyilvánosságra fogja hozni a képeket, ha nem teljesíti a követeléseit.

A lány a fenyegetések miatt meztelen képeket is küldött magáról. Később kifejezetten pornográf változatokat is kapott a férfi, mert azzal fenyegette, hogy elküldi a képeket az osztálytársainak.

A férfinak ez sem volt elég. Arra kényszerítette a lányt, hogy dokumentálja mikor és hol maszturbál és erről is küldjön képeket és videót.

A lány végül mindent elmondott a rendőröknek. Őrizetbe vették a férfit, akit szexuális kényszerítés és más bűncselekmények miatt hallgattak ki.

Az ügyészek bűnügyi felügyeletet és a távoltartást indítványoztak a bíróságnál.