Novák Katalin lemond miniszteri tisztségéről, hogy az államfőjelöltségre készülhessen

NOVÁK Katalin
Budapest, 2021. december 14. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter beszédet mond az El a kezekkel a Papámtól! című film budapesti jótékonysági vetítésén a Cinema City Aréna moziban 2021. december 14-én. A vetítésen mintegy 120 különleges élethelyzetben lévő, többek között egyszülős családban, gyermekotthonban élő, nagycsaládos, valamint 1-es típusú cukorbetegséggel élő gyermek és családjaik vehetett részt. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Az utolsó kormányülésem - írta legújabb Facebook-posztjában a családokért felelős miniszter.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnök kedden jelentette be, hogy Novák Katalint, a családokért felelős tárca nélküli minisztert jelöli a Fidesz köztársasági elnöknek. Áder János jelenlegi köztársasági elnök második államfői mandátuma 2022. május 10-én jár le. Az alaptörvény értelmében másodszor nem választható újra.

Novák Katalin legfrissebb Facebook-posztjában arról ír, hogy ma vett részt utoljára kormányülésen. December 31-ével lemond a családokért felelős miniszteri tisztségéről, hogy minden erejével az előtte álló feladatra készülhessen, derül ki a bejegyzésből.