Fejszenyéllel verte félholtra ivócimboráját egy férfi Solt mellett

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki májusban egy Solt környéki községben ellökte és egy fejszenyéllel úgy megverte ivócimboráját, hogy életveszélyes sérülésekkel került kórházba. 
Vágólapra másolva!

A vádlott egy Solt környéki községben, egy majorban élt, ahol a szállásért és ellátásért cserében állatgondozási és mezőgazdasági munkákat végzett. Az áldozat is a tanyán élt és dolgozott, de márciusban a tulajdonos elküldte. Ezután is néha visszatért a tanyára, hogy a holmiját részletekben elvigye. Mindkét férfi ivott.

Ezeken a közös italozásokon gyakran összevesztek, vitatkoztak egymással.

Május 23-án délután az áldozat ismét megjelent a majorban, ahová két liter borral érkezett. A férfiak beszélgetni és italozni kezdtek és este megint összevesztek.

A vita hevében az áldozat az ajtófélfának lökte a támadót, majd szitkozódva kilépett a házból.

A támadó dühében a férfi után lépett, két kézzel hátulról meglökte, amitől ivócimborája hasra esett, de ennek ellenére folytatta a szitkozódást.

Haragjában a támadó visszalépett a lakrészébe és felkapott egy műanyag fejszenyelet, amivel a hason fekvő áldozatára támadt.

Egész testén, nagyon erősen ütötte-verte.

A támadás után a támadó szólt a tanya tulajdonosának, ő hívta a rendőröket és a mentőket is.

Az áldozat a fején és testén is megsérült súlyosan, köztük sorozat bordatörést és léprepedést is szenvedett. Mivel légmelle lett és a léprepedés miatt is életveszélyes állapotba került, ezért a kórházban életmentő műtétet kellett rajta elvégezni. A főügyészség munkatársai életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják a támadót. Börtönbe küldenék és a közügyektől is ektől eltiltanák amellett, hogy szerintük a fejszenyelet is el kell kobozni. A férfi sorsáról a Kecskeméti Törvényszék bírója fog dönteni.