Versenyzett egy másik autóssal az a sofőr, aki egy 47 éves nő halálát okozta szenteste Budapesten, a Soroksári úton. A TV2 Tények drámai riportjában megszólalt az áldozat férje és kislánya. 

Sírva adott exkluzív interjút annak a 47 éves nőnek az élettársa, aki egy luxusautóval versenyző 22 éves férfi miatt szenvedett halálos balesetet, miközben a piros lámpánál várt a Soroksári úton.

A Tények úgy tudja, hogy az asszony ajándékvásárlásból tartott hazafelé, amikor a fiatal sofőr belehajtott a kocsijába. Úgy tudni, a férfi nyári gumikkal közlekedett a csúszós úton, társának - aki a másik kocsit vezette, és akivel gyorsulási versenyt tartottak az úton - még jogosítványa sem volt. 

Mondtam a fiamnak, hogy díszítsük fel a fát, amíg az anyja hazajön. Akkor, abban a pillanatban, amikor ezt mondtam, csöngettek, és közölték a rendőrök velünk, hogy meghalt a párom autóbalesetben 

- mondta megtörten az áldozat élettársa.

A kétgyerekes anya legkisebb fia mindössze 10 éves. Őt annyira megviselték a történtek, hogy képtelen volt karácsonyra otthon maradni. Apja szerint az egyik közeli barátjuknál aludt.

A Tények úgy tudja, hogy a balesetet okozó 22 éves férfit könnyű sérülésekkel vitték kórházba.