Megszólalt a budaörsi Auchan pontyai között megmártózó férfi

Vágólapra másolva!
A budaörsi Auchanban egy fiatalember a Kretének - Cretins YouTube-csatorna egyik tagjaként megmártózott az eladásra váró élő pontyok medencéjében - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Cretins - Kretének videóján az látszik, hogy egy hosszú hajú fiatalember nadrágban és pulóverben egy fém létrával odasétál az élő pontyokat tároló medencéhez a budaörsi Auchanban. Gyorsan lekapja felsőruházatát, és egy sortban már lépked is fel a létra fokán, majd néhány megdöbbent vásárló, illetve a húsospult rákiáltó munkatársa szeme láttára belép a nagyjából 3 méter hosszú átlátszó tartályba, és mintha csak egy kádban lenne, elhelyezkedik a halak között a 70-80 centi mély vízben.

A halak kissé tétován úszkálnak a lábai között, az áruház munkatársa pedig inkább hátrébb lép, onnan szemléli, hogy a kamera felé forduló fiatalember boldog karácsonyt kíván nézőinek, aztán hirtelen véget ér a felvétel.

- idézte fel a Blikknek Reginald.

December 24-én délelőtt aztán "vásárlónak álcázva" megjelentek az üzletben.

"Beléptem a vízbe, nem volt túl meleg, tíz fokos lehetett. Hallottam, hogy az üzlet alkalmazottja odalép, rám szólt, hogy mit csinálok. De nem figyeltem, már el is merültem a halak között, és mondtam a megbeszélt szöveget" - árulta el a fiatalember.

Ezután kiugrott, csatakosan belebújt a ruhájába, és próbált kijutni az áruházból. Mint a Blikk megtudta, akkor már riadóztatták a biztonságiakat, akik végül a kijáratnál kapták el.

- mondta youtuber, aki egyelőre nem akart beszélni arról, milyen kretén ötlet megvalósításával próbálkoznak legközelebb. Az biztos, hogy Reginald korábban már napokat töltött utcai hajléktalanok között, berohant már futballmérkőzésen a pályára, vagy beköltözött egy állatmenhelyen a kutyák kifutójába is, utóbbival több százezer forint adományt gyűjtve a négylábúaknak.