Egy testvérpár végigverte a presszó vendégeit, egy ember majdnem meghalt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Majdnem halálra vert egy fiatal férfit egy testvérpár. Minden ok nélkül támadtak rá, csak mert verekedni akartak. Másokat is megvertek, egyiküknek az orrát is betörték.
Vágólapra másolva!

A testvérpár hajnalig ivott egy Debrecentől nem messze lévő presszóban, ahol rajtuk kívül több tucat ember volt. Több fiatal olyan részeg volt, védekezni sem tudott, amikor a két férfi kötekedni kezdett.

Verekedni akartak, ezért minden ok és előzmény nélkül támadtak rá több emberre.

Egyiküket lökdösni kezdték, aztán ököllel többször megütötték, aztán miután a földre esett,

egyikük tiszta erővel fejbe rúgta, amitől koponyasérülése lett, és életveszélyes állapotba került.


A két férfi ezután másik két vendégre is rátámadtak, megütötték őket, egyiküket állon is rúgták.

A két fiatal egyikének az orra is eltört.

A támadók az eset után részben beismerő vallomást tettek, a súlyos sérülést szenvedett fiataloknak pedig kártérítést is felajánlottak.

A megvert fiatalok a tárgyaláson nem kérték a megbüntetésüket, sőt a támadóik bocsánatkérését is elfogadták. Mindezekre tekintettel a bíróság a 19 éves támadót 2 év felfüggesztett börtönre, öccsét pedig 1 év 8 hónap fiatalkorúak fogházára ítélte, de ezt a büntetést is felfüggesztették.

Az ügyészség mindkét ítélettel szemben fellebbezett, ők azt szeretnék, ha letöltendő büntetést kapnának, így az ítélet nem jogerős.