Sztárvendégek és izgalmas futamok várják az érdeklődőket az Ügetőszilveszteren

kincsempark_online
Vágólapra másolva!
Egy év szünet után, az év utolsó napján ismét patadobogástól lesz hangos a Kincsem Park. December 31-én 13 órakor kezdődik a Tippmix – Ügetőszilveszter 2021 óévbúcsúztató versenynap.
Vágólapra másolva!

A 10 ügető és 3 agár futam közül kiemelkedik a koradélutáni színész-újságíró-sportoló futam. A harmadik futamban, a Zenthe Ferenc Emlékversenyben többek között starthoz áll a Sport Tv népszerű műsorvezetője Petur András, a párbajtőr világbajnok Székely Zoltán Cérna, Bács Péter színművész az idei Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamának győztese, Varga Viktor énekes és Vida József a TV2 csoport vezetője.

Forrás: Origo

Fél órával később a Bubik István Emlékversenyben jön a népszerű youtuber testvérpár Pamkutya Norbi és Márk, de ebben futamban fog hajtani Török Olivér az M4-től, Urbán Flórián válogatott labdarúgó, Martinek János kétszeres olimpiai bajnok és Epres Attila színművész.

Hatéves kor alatt a belépés díjtalan, a kicsiket ingyenes állatsimogató és pónilovaglás várja. A fűtött bulisátorban DJ Smash videó discoval vár mindenkit. Este az utolsó futam után 19:45-kor tűzijáték zárja a programot.

A versenyprogram ITT érhető el, a hivatalos oldal pedig EZEN a linken található.